ZIN IN ZUNDERT

Ontdek het mooiste van Zundert!

7 Events
deze week
206 Locaties in
Zin in Zundert
1 Vacatures in
Zin in Zundert
Herberg ’t Pannehûske genomineerd voor Brabant Gastvrijheid Award 2019

De Brabant Gastvrijheid Award is vorig jaar in het leven geroepen om de meest gastvrije locaties van Brabant het podium te geven dat ze verdienen. Op maandag 9 september werden van de 135 deelnemers de 10 genomineerden bekend gemaakt, Herberg ’t Pannehûske is daar een van.

Veel belangstelling voor 'Beleef de sfeer van weleer' op de Buisse Heide

Stichting Cultuur Landgoederen organiseert dit jaar diverse activiteiten op de Buisse Heide rondom het 150e geboortejaar van Henriëtte Roland Holst. Zo vond op zondag 13 oktober 'Beleef de sfeer van weleer' plaats.

5x doen in oktober

Het is oktober, herfst! In oktober valt er weer van alles te beleven in Zundert. Wij hebben vijf niet te missen dingen voor je op een rijtje gezet!

Zwarte Schuur in Pannenhoef open voor publiek

Altijd als eens een kijkje willen nemen in de Zwarte Schuur in de Pannenhoef? Nu is je kans! Nog tot en met oktober is de schuur iedere derde zondag van de maand geopend.

Agenda

Aankomende evenementen
Koutershof De weg naar vrijheid in Rijsbergen

Dit toneelstuk en het project KBO-Brabant Remembers vinden plaats in het kader van de Maatschappelijke Diensttijd jongeren. H...

Stappen & Shoppen Magazine 2019

Stappen & Shoppen Magazine is dè stadsdgids van Breda en de Baronie. De twee magazines hebben ruim 800 pagina's en geven een overzicht van alles op het gebied van horeca, retail en cultuur. Ontdek de leukste winkels en winkelgebieden, de beste horeca en mooiste plekjes die je moet bezoeken. Voor slechts €7,95 kun je beide magazines ook thuis ontvangen (incl. verzendkosten).

Lees meer

Zundert City App

Zundert City App geeft informatie over alles op het gebied van horeca, retail en cultuur in Zundert en de omliggende regio. Zo vind je met de app eenvoudig een restaurant, café of hotel, maar ook de leukste winkels en winkelgebieden of informatie over bezienswaardigheden, musea en evenementen.

Download de app gratis voor iPhone & Android! Winkel, horecazaak of evenement op laten nemen in app? Klik dan snel verder voor de mogelijkheden!

Lees meer over de app