ZIN IN ZUNDERT

Ontdek het mooiste van Zundert!

5 Events
deze week
209 Locaties in
Zin in Zundert
1 Vacatures in
Zin in Zundert
Op bezoek bij het vogelrevalidatiecentrum

Het Vogelrevalidatiecentrum in Zundert is een van de grootste opvangcentra voor wilde vogels en zoogdieren van Nederland. Charles Brosens richtte het centrum bijna 40 jaar geleden op. Inmiddels is zijn dochter Annemarie Brosens, die met het centrum opgroeide, beheerder Facilitair en marketing.

5 x lekker eten met Kerst

Kerstmis: de dagen van gezellig met de hele familie aan tafel, maar ook de dagen van gestrest de hele dag in de keuken aan het werk. Of toch niet? Hieronder vijf restaurants waar je heerlijk zorgeloos kunt eten met de feestdagen, het enige wat je nog moet doen is reserveren!

Forum over kansen voor recreatie & toerisme in de gemeente Zundert

Op maandagavond 25 november organiseert Stichting PRET (Platform Recreatie en Toerisme Zundert) haar halfjaarlijkse netwerkavond in CultuurCentrum de Schroef in Zundert. Tijdens deze avond discussiëren bestuurders en belanghebbenden uit de sector over de kansen die er liggen in de gemeente Zundert om meer bezoekers naar Zundert te trekken.

Experienceblog: op bezoek bij de Zwarte Schuur in de Pannenhoef

In de Pannenhoef vind je 'de Zwarte Schuur' die gebouwd werd in 1916. Brabants Landschap heeft een buitenlokaal ingericht in de Zwarte Schuur. Van mei tot en met oktober is de Zwarte Schuur iedere derde zondag van de maand geopend. Zondag 20 oktober was de Zwarte Schuur voor het laatst geopend dit jaar. Wij namen er een kijkje!

5x sinterklaascadeautjes kopen

Afgelopen zaterdag kwam de Sint weer op zijn witte paard het land binnengereden, met zijn boot vol met cadeautjes. Toch heeft hij er waarschijnlijk niet genoeg voor iedereen en moet je misschien zelf ook nog wel even naar de winkel om wat inkopen te doen.

Agenda

Aankomende evenementen
Onder de Mast 4, Zundert Rommelmarkt

Gezellige rommelmarkt

Stappen & Shoppen Magazine 2019

Stappen & Shoppen Magazine is dè stadsdgids van Breda en de Baronie. De twee magazines hebben ruim 800 pagina's en geven een overzicht van alles op het gebied van horeca, retail en cultuur. Ontdek de leukste winkels en winkelgebieden, de beste horeca en mooiste plekjes die je moet bezoeken. Voor slechts €7,95 kun je beide magazines ook thuis ontvangen (incl. verzendkosten).

Lees meer

Zundert City App

Zundert City App geeft informatie over alles op het gebied van horeca, retail en cultuur in Zundert en de omliggende regio. Zo vind je met de app eenvoudig een restaurant, café of hotel, maar ook de leukste winkels en winkelgebieden of informatie over bezienswaardigheden, musea en evenementen.

Download de app gratis voor iPhone & Android! Winkel, horecazaak of evenement op laten nemen in app? Klik dan snel verder voor de mogelijkheden!

Lees meer over de app