Carnaval's instuif

We gaan een feestje bouwen en carnaval vieren! Lees verder

De Instuif is een open activiteit die 't Stokperdje organiseert. Tijdens deze activiteit kunnen kinderen van alles doen! Ze kunnen komen knutselen en spelletjes spelen. We zorgen ervoor dat de kinderen zich zelf goed kunnen vermaken. Aan elke Instuif zit een thema verbonden. Bob de Beer zal de kinderen meenemen langs de spelletjes en actviteiten die er rondom het thema georganiseert zijn.

Je betaald €3,- entree voor de LEUKE, GEZELLIGE en ZEKER GEWELDIGE zondag middagen op 't Stokperdje.

U brengt uw kind om 14.00 u naar 't Stokperdje, uw kind is dan in goeden handen van onze leiding die hem/haar helpt of in de gaten houdt.
We hebben een bar op 't Stokperdje waar uw kind van alles kan kopen; drinken, chips, snoepjes en chocolade. Het is handig als kinderen wat geld bij hem om wat drinken en lekkers te kopen. Met €3,00 komen ze al een heel eind. Wij raden het af uw kind meer dan €5,00 mee te geven
Om 16.00 u kunt u uw kind weer ophalen op 't Stokperdje!

De Instuif is voor de kinderen van de basisschool in Zundert. De groepen 1 t/m 8 zijn allemaal welkom op deze zondag middag! We willen er wel bij vermelden dat de bezoekers over het algemeen uit de lager groepen van de basisschool komen. 

Deze instuif vieren we Carnaval! Voor 3 euro mogen alle kindjes van de basisschool mee komen feesten. We reiken een prijs uit aan de mooist verklede, de raad van 11 komt langs en daarnaast gaan we een feestje bouwen en carnaval vieren! Dus doe je mooiste carnaval outfit aan en kom gezellig een middagje mee carnavallen! Deze keer mogen jullie zelfs een halfuurtje extra komen feesten!