De Zundertse Komedie speelt 'Allo Allo'

Het lijkt dat iedereen het gemunt heeft op Rene, maar… dat kunt u zelf beoordelen tijdens het bijwonen van “Allo Allo” gespeeld door de Zundertse Komedie Lees verder

‘Allo Allo’, zal bij de meeste mensen wel bekend zijn.

De lotgevallen van café  uitbater Rene, laverend tussen zijn vrouw Edith en zijn aantrekkelijke meisjes in de bediening vragen veel improvisatie van Rene.

(You, stupid woman!)

Komt bij dat het zich afspeelt in de tweede wereldoorlog in een bezet Frankrijk. De bezetter is ingekwartierd in het dorp en bezoekt het café van Rene met regelmaat.

Het door kunstroof verkregen schilderij van ‘The fallen Madonna with the Big Boobies’ wordt aan Rene toevertrouwd en verstopt in een worst en bewaard in de kelder van zijn café. Ook blijkt er een vervalsing in omloop te zijn en nog niet eens zo’n slechte ook.

Rene is ook vertrouwensman van het verzet (‘Listen very carefully…’) en geeft onderdak aan ondergedoken Engelse piloten. Dit gegeven en regelmatig bezoek van de Gestapo, het schilderij, een verliefde Duitse luitenant, een wantrouwende echtgenote en het feit dat het toch oorlog is maken het leven van Rene er nou niet bepaald eenvoudiger op. Het lijkt dat iedereen het gemunt heeft op Rene, maar… dat kunt u zelf beoordelen tijdens het bijwonen van “Allo Allo” gespeeld door de Zundertse Komedie

Laarakkerstraat 3, 4881 NK Klein Zundert

Alle data