Jochem Nooyen: M!nd illusieshow Privacy

CultuurCentrum Zundert

In de illusieshow 'Privacy' zoekt mind-illusionist en acteur Jochem Nooyen uit wat privacy voor een mens betekent. Lees verder

Iedereen kent natuurlijk het programma MindF*ck van televisie. Maak dit nu zelf mee met de voorstelling ‘Privacy’ van Jochem Nooyen!

Sinterklaas weet wat je verlangens zijn, Facebook weet wanneer je je relatie gaat verbreken en sommige supermarkten weten wanneer je in verwachting  bent vóórdat jij dat weet.

‘Ach, ik heb  toch niets te verbergen”, denken we dan. Maar is dat zo? In de illusieshow 'Privacy' zoekt mind-illusionist en acteur Jochem  Nooyen uit wat privacy voor een mens betekent. In interactieve experimenten met gedachtelezen achterhaalt hij of jij echt niets te verbergen hebt en hoe privé je gedachten eigenlijk zijn. 

In 2013 maakte Jochem zijn eerste avondvullende theaterprogramma ‘Sporen van een illusionist’. Als illusionist was Jochem al te zien in ‘De nieuwe Uri Geller show’  en Zapp’s  ‘De Magische Winkel’. Hij acteerde in korte films zoals ‘All inclusive’ en ‘The Pinto Edition’.  Als acteur is hij vooral bekend van ‘Rundfunk’ met o.a. Pierre Bokma en Kees Hulst.

Tickets: €17,50

Molenstraat 5, 4881 CP Zundert