Talent voor Toeval

Van Goghkerkje

Talent voor toeval is een toeval. Het toeval is het thema van deze enerverende theatervoorstelling waarvan humor, muziek, verwondering en levenslust de bouwstenen zijn. Een unieke vorm van theater die tot nu toe niet bestond. Lees verder

Talent voor toeval is een toeval. Het toeval is het thema van deze enerverende theatervoorstelling waarvan humor, muziek, verwondering en levenslust de bouwstenen zijn. Een unieke vorm van theater die tot nu toe niet bestond.

Als televisiemens laat Han Peekel zich graag verleiden door de nog schonere kunsten van het Theater. Theater is immers de oervorm van alle moderne media. Veel talent wordt "geboren" op de planken. Het is altijd een cadeau wanneer je talent tegenkomt. Zeker wanneer het een ongebruikelijk talent is. In dit geval een mens met meerdere talenten.

Ralph Rousseau is één van zijn beste vrienden en vanuit hun hechte vriendschap is Han betrokken bij een nieuwe vorm van theater die Ralph nu aan het ontwikkelen is. Talent voor toeval. De rode draad van Ralph Rousseau's voorstelling is het toeval. Het toeval dat meer dan enige andere actor uit ons bestaan het verloop van het leven bepaalt.

Ralph Rousseau is één van de meest gerenommeerde Viola Da Gamba spelers van dit moment. De Viola Da Gamba is de moeder aller snaarinstrumenten. Rousseau speelde in het Koninklijk Concertgebouw Orkest en in binnen en buitenland, won een Edison en speelt bij de belangrijkste uitvoeringen van Matheus Passion in ons land. Hij is in drie studierichtingen, o.a. natuurkunde, cum laude afgestudeerd, is een vooraanstaand wetenschapper en is als Lector verbonden aan de Universiteit van Utrecht. 

Vincent van Goghplein 1, 4881 DG Zundert