De nieuwe Stappen & Shoppen magazines zijn uit!

Stappen & Shoppen richt zich in essentie op de promotie van horeca, retail & cultuur via magazine, website en app. De Stappen & Shoppen Magazines worden jaarlijks uitgegeven en hebben ruim 800 pagina's, een compleet overzicht van alles op het gebied van horeca, retail en cultuur. 

beide magazines thuis ontvangen en het rode kruis steunen voor maar €10,00 bestel ze hier!

Normaal gesproken worden de nieuwe magazines gelanceerd tijdens onze jaarlijkse Stappen & Shoppen Awardshow, maar deze kan helaas dit jaar niet doorgaan. Daarom bieden we jou graag de mogelijkheid om een setje magazines online te bestellen waarbij er een deel van de opbrengst naar Het Rode Kruis gaat. Hiermee steun je dus zowel ons als het goede doel! 

In het Stappen Magazine 2020 vind je ruim 286 lunchrooms, koffietentjes, cafés, restaurants en hotels. In het Shoppen Magazine 2020 zijn alle winkelgebieden en 242 winkels uitgelicht. Daarnaast kun je meer lezen over de hotspots van de Baronie en verschillende leuke specials! 

de mooiste horeca- en winkelgids van nederland, met 800 pagina's aan leesplezier!

Wil je de magazines, en daarmee 800 pagina's aan leesplezier, thuis ontvangen? Voor slechts € 10,00 worden beide magazines naar ieder adres in Nederland verzonden. Hiermee steun je ons én het Rode Kruis! Bestel de magazines via deze link!