Herberg ’t Pannehûske genomineerd voor Brabant Gastvrijheid Award 2019

De Brabant Gastvrijheid Award is vorig jaar in het leven geroepen om de meest gastvrije locaties van Brabant het podium te geven dat ze verdienen. Op maandag 9 september werden van de 135 deelnemers de 10 genomineerden bekend gemaakt, Herberg ’t Pannehûske is daar een van.

Veel belangstelling voor 'Beleef de sfeer van weleer' op de Buisse Heide

Stichting Cultuur Landgoederen organiseert dit jaar diverse activiteiten op de Buisse Heide rondom het 150e geboortejaar van Henriëtte Roland Holst. Zo vond op zondag 13 oktober 'Beleef de sfeer van weleer' plaats.

5x doen in oktober

Het is oktober, herfst! In oktober valt er weer van alles te beleven in Zundert. Wij hebben vijf niet te missen dingen voor je op een rijtje gezet!

Zwarte Schuur in Pannenhoef open voor publiek

Altijd als eens een kijkje willen nemen in de Zwarte Schuur in de Pannenhoef? Nu is je kans! Nog tot en met oktober is de schuur iedere derde zondag van de maand geopend.

Even kennismaken met de nieuwe burgemeester

Sinds 3 juli is Joyce Vermue (34) de nieuwe burgemeester van Zundert. Ze doet haar uiterste best om kennis te maken met de gemeente, maar wij willen natuurlijk ook graag kennis maken met haar. Wie is deze enthousiaste Zeeuwse dame?

Foodblogs

De laatste foodblogs
Foodblog: 8-gangen Trappistenproeverij bij 't Pannehûske

Tussen de bomen van landgoed Wallsteijn ligt Herberg ‘t Pannehûske, de plek waar rust en vertier elkaar ontmoeten. Je kunt hier terecht voor een pannenkoek, knapperig broodje, kopje koffie of een lekker speciaalbier. Voor de echtere liefhebber organiseren ze ook regelmatig Trappisten proeverijen. Wij werden uitgenodigd voor een bijzondere proeverij met acht bieren en bijpassende gerechten.

Leuke lijstjes

5x damesmode shoppen in Zundert

Is het tijd voor een nieuwe outfit? Of heb je gewoon heel veel zin om lekker te shoppen? In Zundert kun je op verschillende plekken terecht voor leuke damesmode! Wij hebben vijf van onze favorieten voor je op een rijtje gezet!

5x doen in oktober

Het is oktober, herfst! In oktober valt er weer van alles te beleven in Zundert. Wij hebben vijf niet te missen dingen voor je op een rijtje gezet!

5x Terrassen in Zundert

Geniet van de nazomerzon in Zundert!