Jaiselings Royal Palace

Wernhoutseweg 181-183, Wernhout

Wat ooit een klooster was, doet nu dienst als een magisch gebouw. Als een plek waar je in vele zalen, ruimtes en gangen komt. Waar je je direct na binnenkomst in een heel andere wereld waant. Elk van de bijna 15 zalen heeft een unieke sfeer of eigen thema: van een skihut tot de Van Gogh Zaal, van Barbershop tot grote Binnentuin. Lees verder

Wat ooit een klooster was, doet nu dienst als een magisch gebouw. Als een plek waar je in vele zalen, ruimtes en gangen komt. Waar je je direct na binnenkomst in een heel andere wereld waant. Elk van de bijna 15 zalen heeft een unieke sfeer of eigen thema: van een skihut tot de Van Gogh Zaal, van Barbershop tot grote Binnentuin. 

Hier kunnen bijzondere belevenissen geboden worden en zetten ze alles op alles voor een evenement waar gasten nog lang over napraten. Voor een beleving om nooit te vergeten.

  • Evenementenlocatie
  • Wernhout

Bent u de eigenaar van deze zaak?

Neem contact met ons op via info@stappen-shoppen.nl om het profiel aan te vullen met o.a. uw website, telefoonnummer, Facebook, openingstijden, omschrijving, faciliteiten, menukaart en acties.