De Leeuwerik Tenniscentrum

Leeuwerikstraat 27, Zundert

Tenniscentrum met in- en outdoor tennisbanen en horecagedeelte met veel mogelijkheden Lees verder

Tenniscentrum de Leeuwerik is gelegen aan de Leeuwerikstraat achter de brandweer kazerne in Zundert. Het centrum bestaat uit 3 tapijt indoor tennisbanen en 2 gravel buitenbanen. Verder goed onderhouden kleed/doucheruimten en een gezellig horeca gedeelte. In de zomer is de accomodatie verhuurd aan de Zundertse tennisvereniging die met ongeveer 600 leden gebruikt maakt van de binnen en buitenbanen. In de winter tennissen ongeveer 1250 liefhebbers op de binnenbanen Ook spelen maar liefst 600 spelers op diverse dagen en weekend competitie zowel heren, dames als mix. 

Het horeca gedeelte behoord echt bij de vrijetijdshoreca, er heerst dan ook een echte cafésfeer. Het publiek komt natuurlijk om te sporten maar ook voor een avondje uit. Ook vinden er in de zomer veel barbecues plaats op de twee terrassen. En ook voor een feestje kun je dus gewoon bij ons terecht, ook in de winter. Diverse buffetten, gourmet een paella party en zelfs een diner zijn mogelijk, alles is bespreekbaar. Het drankenpakket komt van Inbev en wordt aangevuld met o.a. Westmalle trappist, Mystic, en Wittekerke Rosebier. Op de tap hebben we Hertog Jan - Jupiler en Hoegaarden dit in een diep gevroren glas. In de winter maakt de Hoegaarden plaats voor Leffe Blond op de tap. 

  • Tennis
  • Zundert
Leeuwerikstraat 27, 4881 WZ Zundert

Bent u de eigenaar van deze zaak?

Neem contact met ons op via info@stappen-shoppen.nl om het profiel aan te vullen met o.a. uw website, telefoonnummer, Facebook, openingstijden, omschrijving, faciliteiten, menukaart en acties.