Zin in Zundert App

Zin in Zundert App geeft informatie over alles op het gebied van horeca, retail en cultuur in Zundert en de omliggende regio. Zo vind je met de app eenvoudig een restaurant, café of hotel, maar ook de leukste winkels en winkelgebieden of informatie over bezienswaardigheden, musea en evenementen. Download de app gratis voor iPhone & Android!

Registreer jezelf als gebruiker om van alle functionaliteiten gebruik te kunnen maken! Zo kun je bijvoorbeeld winkels en horeca toevoegen aan je favorieten lijst (door op het hartje te klikken) en wordt je op de hoogte gehouden van de laaste ontwikkelingen. Hetzelfde kun je ook doen bij evenementen, om zo eenvoudig je eigen uit-agenda samen te stellen.

Uw winkel of horecazaak in de app?
Meld nu je winkel of horecazaak aan voor een gratis basis-profiel op de website en app. Wil je liever gebruik maken van alle premium functies, zoals een persoonlijke login om alle gegevens te beheren, events, deals, uitjes, vacatures, pushberichten, foodblogs, persberichten en meer? Klik dan hier voor meer informatie over ons partnerpakket voor horeca en retail of neem contact op met talitha@stappen-shoppen.nl