B&B De Raamberg

Raambergweg 8, Klein Zundert

De Raamberg is een uitstekende Bed&Breakfast, gelegen in een landhuis in het mooie buitengebied van Klein Zundert Lees verder

De Raamberg is een uitstekende Bed&Breakfast, gelegen in een landhuis in het mooie buitengebied van Klein Zundert. U bevindt zich bij de Raamberg in een ware beestenboel. Naast twee honden en kippen kunt u ook de lieve alpaca's komen bewonderen. U kunt uw huisdieren, zoals een hond meebrengen, dit wel in overleg. De Raamberg is gelegen in de buurt van natuurgebied 'de Pannenhoef'. Hier bevinden zich veel ruiter-, wandel- en fietsroutes, waar u volledig tot rust kan komen in de prachtige natuur. Het Vincent van Gogh museum ligt in de nabije plaats Zundert. Een mooie kans om deze ook een keer te bezoeken! 

De kamers zijn voorzien van een eigen toilet, douche, televisie, en gratis WiFi. 's Ochtends serveren wij ontbijt inclusief wat streekproducten op de kamer.

Raambergweg 8, 4882 NP Klein Zundert

Bent u de eigenaar van deze zaak?

Neem contact met ons op via info@stappen-shoppen.nl om het profiel aan te vullen met o.a. uw website, telefoonnummer, Facebook, openingstijden, omschrijving, faciliteiten, menukaart en acties.