Johan Herijgers Keukens & Badkamers

Gelderdonksestraat 54, Rijsbergen

Johan Herijgers is al meer dan 40 jaar een begrip op het gebied van keukens & badkamers. Ze houden van een laagdrempelige en persoonlijke benadering, waarbij jij als klant centraal staat. Ze vinden het belangrijk om je te voorzien van een goede uitleg, vakkundig advies en inspireren je graag met nieuwe ideeën en noviteiten. Het team van enthousiaste medewerkers neemt dan ook ruim de tijd voor je bij een bezoek aan de showroom. Lees verder

Johan Herijgers is al meer dan 40 jaar een begrip op het gebied van keukens & badkamers. Ze houden van een laagdrempelige en persoonlijke benadering, waarbij jij als klant centraal staat. Ze vinden het belangrijk om je te voorzien van een goede uitleg, vakkundig advies en inspireren je graag met nieuwe ideeën en noviteiten. Het team van enthousiaste medewerkers neemt dan ook ruim de tijd voor je bij een bezoek aan de showroom.

De showroom in Rijsbergen is onlangs compleet vernieuwd en geeft je een verscheidenheid aan ideeën in compleet uitgewerkte sferen. Bij Johan Herijgers kun je terecht voor keukens, vloeren en badkamers, van landelijk tot modern, met ook een collectie van maatwerk uit eigen atelier.

Johan Herijgers staat voor kwaliteit en vakmanschap. Daarom houden ze vanaf het eerste ontwerp tot en met de uiteindelijke montage en afwerking alles in eigen hand. Met het team van eigen monteurs kunnen zij dit voor je realiseren. Ook eventuele service en nazorg staan hoog in het vaandel.

  • Rijsbergen
Gelderdonksestraat 54, 891 PD Rijsbergen

Bent u de eigenaar van deze zaak?

Neem contact met ons op via info@stappen-shoppen.nl om het profiel aan te vullen met o.a. uw website, telefoonnummer, Facebook, openingstijden, omschrijving, faciliteiten, menukaart en acties.