Nelemans V.O.F Zundert

Molenstraat 105, Zundert

Eigentijdse herenvrijetijdsmode, waaronder jeans & casual kleding als hoofdmoot, daarnaast ook de bijbehorende accessoires, als ondergoed, sokken en riemen. Lees verder

Eigentijdse herenvrijetijdsmode, waaronder jeans & casual kleding als hoofdmoot, daarnaast ook de bijbehorende accessoires, als ondergoed, sokken en riemen. 

Een rijke collectie darts, waarin wij sinds 1992 in zijn gespecialiseerd. U krijgt bij ons advies op maat. Tevens wisselen wij ook punten, waarop u kunt wachten.

Naast onze winkel in vrijetijdskleding, zijn wij van origine een handelsonderneming in bedrijfspromotiekleding, hetgeen in de loop der jaren is uitgegroeid tot onze hoofdactiviteit.

Wij verzorgen vooral opdrachten voor bedrijven van 3 tot 25 werknemers, dus vooral kleine ondernemingen krijgen onze volledige aandacht van offerte tot aflevering.

Wij importeren ook darts rechtstreeks uit Engeland, de bakermat van de dartsport.

Op onze 3 professionele borduurmachines kunnen wij al uw bedrijfskleding voorzien van uw logo, hetgeen een duurzame uitstraling van uw firma weergeeft.

Kleine oplagen textiel bedrukken wij zelf met onze transfer pers van een kleine tekst tot een complete foto of uw bedrijfslogo

Molenstraat 105, 4881 GC Zundert

Bent u de eigenaar van deze zaak?

Neem contact met ons op via info@stappen-shoppen.nl om het profiel aan te vullen met o.a. uw website, telefoonnummer, Facebook, openingstijden, omschrijving, faciliteiten, menukaart en acties.