Van Hassel Makelaars o.g.

Molenstraat 50, Zundert

Van Hassel makelaars o.g. is een middelgroot, veelzijdig en goed bereikbaar makelaarskantoor.  Lees verder

Van Hassel makelaars o.g. is een middelgroot, veelzijdig en goed bereikbaar makelaarskantoor wat al geruime tijd aangesloten is bij de branchevereniging NVM (Nederlandse Vereniging van Makelaars). We zijn als regiospecialisten al jarenlang actief in de bestaande woningmarkt, nieuwbouw, bedrijfspanden, agrarisch en landelijk vastgoed. Tevens verzorgen wij taxatie rapporten (NWWI gevalideerd) van uw onroerend goed.  

Van Hassel makelaars o.g. is sinds 1992 actief in de regionale woningmarkt. in 2017 vierden wij ons 25 jarig jubileum. Een mijlpaal waar we trots op zijn. Wij zijn uitgegroeid tot een van de toonaangevende vastgoedspecialisten in de regio Zundert/Rijsbergen/Rucphen/Etten-Leur.Onze dienstverlening kenmerkt zich door een persoonlijke en actieve benadering. Met ons enthousiaste team van inmiddels 12 medewerkers streven wij ernaar om de aan- of verkoop van uw huis voor u zonder zorgen te laten verlopen.

Molenstraat 50, 4881 CS Zundert

Bent u de eigenaar van deze zaak?

Neem contact met ons op via info@stappen-shoppen.nl om het profiel aan te vullen met o.a. uw website, telefoonnummer, Facebook, openingstijden, omschrijving, faciliteiten, menukaart en acties.