Proef de 5 trappisten!

Beleef en ervaar de smaak van Trappistenbieren met deze unieke fietsroute, die je brengt langs 5 verschillende Trappistenkloosters in de provincies Noord-Brabant, Limburg en Antwerpen. Laat je meevoeren in het leven van de Trappisten en ervaar de mystieke sfeer van de kloosters tijdens je fietstocht. Geniet vooral van de bourgondische gastvrijheid van de Brabanders en de Vlamingen. Proef een overheerlijke Trappist om de dorst te lessen of geniet van de prachtige landschappen en de dorpjes en steden met gezellige terrassen en vele overnachtingsmogelijkheden. Lees verder

Beleef en ervaar de smaak van Trappistenbieren met deze unieke fietsroute, die je brengt langs 5 verschillende Trappistenkloosters in de provincies Noord-Brabant, Limburg en Antwerpen. Laat je meevoeren in het leven van de Trappisten en ervaar de mystieke sfeer  van de kloosters tijdens je fietstocht. Geniet vooral van de bourgondische gastvrijheid van de Brabanders en de Vlamingen. Proef een overheerlijke Trappist om de dorst te lessen of geniet van de prachtige landschappen en de dorpjes en steden met gezellige terrassen en vele overnachtingsmogelijkheden.

Wist je dat er naast het befaamde bier ook nog verschillende andere producten worden gemaakt door de Trappisten? Ontdek ze allemaal: kaas, jam, chocolade, honing, zeep en kaarsen. Deze producten zijn te krijgen bij enkele kloosters en vaak ook bij lokale horeca gelegenhedenen winkeltjes langs de fietsroute.Deze belevingsvolle fietsroute is uitgezet tussen 5 Trappistenkloosters in Vlaanderen en Brabant. Op en langs de route zijn er volop mogelijkheden om te proeven en genieten van alle lekkere en mooie producten die gemaakt zijn door de Trappisten.

De route voert je langs de Trappistenkloosters op de volgende locaties:
• Abdij OLV van het Heilig Hart in Westmalle (provincie Antwerpen)
• Abdij Maria Toevlucht in Zundert (provincie Noord-Brabant)
• Abdij OLV van Nazareth in Brecht (provincie Antwerpen
)• Abdij OLV Koningshoeven, La Trappe in Berkel-Enschot (provincie Noord-Brabant
)• Abdij Achelse Kluis in Achel (op de grens van Belgisch Limburg en Noord-Brabant)