Viefs Events

Willem Passtoorsstraat 4, Zundert

Viefs Events is een onafhankelijk organisatiebureau uit Zundert dat met veel inzet en enthousiasme de organisatie van jullie bedrijfsuitje, vriendenuitje, familiedag, team-event, vrijgezellenfeest, schooluitje, verenigingsuitje of groepsuitje uit handen neemt. Lees verder

Viefs Events is een onafhankelijk organisatiebureau uit Zundert dat met veel inzet en enthousiasme de organisatie van jullie bedrijfsuitje, vriendenuitje, familiedag, team-event, vrijgezellenfeest, schooluitje, verenigingsuitje of groepsuitje uit handen neemt.

Alle activiteiten worden op maat gemaakt. Dus geen standaard activiteiten, maar jullie kunnen zelf aangeven wat jullie precies willen via het offerte-formulier. Een korte greep uit onze activiteiten: Crazy 19 met doldwaze opdrachten, de Vrijgezellenspeurtocht is ideaal voor een ontspannen vrijgezellenfeest of speel 180 Seconds. Hier moeten jullie op 20 locaties een spel-opdracht vervullen waarvoor jullie maar 180 seconden de tijd hebben Als jullie meer van bossen en natuur houden dan is ons outdoor-spel Klootschieten gecombineerd met vragen en spel-opdrachten een erg leuke activiteit. Voor fietsliefhebbers hebben we de op-maat-gemaakte fietspuzzeltochten. Op een aantal punten krijgen jullie - in teamverband - een (pittige) vraag, breinbreker of leuke spelopdracht. Actief bezig zijn, heerlijke buitenlucht, teambuilding, krakende hersens en veel lol, dat zijn de ingrediënten voor een enerverende fietspuzzeltocht door het mooie Zundertse landschap. Tijdens de Culinaire Puzzeltocht maken jullie een mooie wandeling of fietstocht waarbij jullie onderweg - in teamverband - allerhande vragen, puzzels en breinbrekers moeten oplossen. Dit in combinatie met een heerlijk voorgerecht, hoofdgerecht en nagerecht in 3 verschillende gezellige restaurants.

Naast Zundert zijn de op maat gemaakte groepsuitjes ook mogelijk in Baarle-Nassau, Breda, Chaam, Etten-Leur, Hoogstraten, Rijsbergen, Rucphen, Schijf, Ulvenhout en Wuustwezel.

Ook is het mogelijk om spellen en spelmateriaal te huren voor bijvoobreeld een kinderfeestje of familiedag. Tevens verzorgt Viefs Events complete picknicks met lekkere huisgemaakte, verse gerechtjes voor groepen van 8-24 personen.

  • Spel & fun, Groepen