Zorgboerderij Hoeve het Rondgors

Tiggeltsebergstraat 54a, Rijsbergen

Hoeve het Rondgors is bij uitstek de plek om te ontspannen en bij te komen van alle drukte, u kunt er heerlijk genieten van de rust en de ruimte. Lees verder

Hoeve het Rondgors is bij uitstek de plek om te ontspannen en bij te komen van alle drukte, u kunt er heerlijk genieten van de rust en de ruimte.

In de zeer mooie en natuurrijke omgeving van Rijsbergen (Noord-Brabant) met veel gelegenheid tot urenlang paardrijden met eigen paard en ruime wandel- en fietsroutes, kunt u heerlijk genieten.
Hoeve het Rondgors is gevestigd op een unieke locatie midden in de bossen, tussen de prachtige natuurgebieden, de Pannenhoef, het Rondgors en de Vloeiweide. 

Oftewel een oase van rust centraal gelegen tussen Antwerpen, Breda, Den-Bosch, Etten-Leur, Roosendaal, Rotterdam en Zundert. 

De prachtige omgeving van Hoeve het Rondgors bevat zeer veel bos en heidevelden en is bijzonder geschikt voor het maken van trektochten naar verschillende natuurgebieden zoals de Buissche Heide, de Kalmthoutse Heide en de Rucphense Heide.

Soms kunt u 's avonds het gekef van de vossen horen, bos- en kerkuilen zijn onze vaste gasten en dagelijks zien we de ree├źn door de velden trekken op zoek naar voedsel. Ook is het altijd leuk voor natuurliefhebbers om te aanschouwen hoe de hazen spelen op de weilanden.

Ervaar bij Hoeve het Rondgors het echte buitenleven en proef de sfeer eromheen.

Het appartement is sfeervol ingericht, heeft een luxe woonkamer, grote keuken, 2 ruime slaapkamers en een mooie badkamer. Alles is gelijkvloers dus rolstoelvriendelijk en het hele appartement is voorzien van vloerverwarming. 

Tiggeltsebergstraat 54a, 4891 TD Rijsbergen

Bent u de eigenaar van deze zaak?

Neem contact met ons op via info@stappen-shoppen.nl om het profiel aan te vullen met o.a. uw website, telefoonnummer, Facebook, openingstijden, omschrijving, faciliteiten, menukaart en acties.