5 x slapen in Zundert

Een weekendje Zundert: super leuk! Maar waar ga je slapen? Geen zorgen, er zijn meer dan genoeg fijne plekjes te vinden om te overnachten. Om je een beetje op weg te helpen, zetten wij de leukste voor je op een rijtje.

B&B Zundert

B&B Zundert ligt midden in het centrum van het dorp aan de Markt. Alle kamers zijn uitgerust met een föhn en een flatscreen-tv en iedere kamer heeft een eigen terras. Er wordt dagelijks een continentaal ontbijt geserveerd. Ook zijn er gratis fietsen beschikbaar.

Zorgboerderij Hoeve Het Rondgors

Deze boerderij in Rijsbergen beschikt over een lodge aan de rand van het natuurgebied De Rondgors en grenst aan De Pannenhoef. Dankzij de ligging van de lodge kunnen gasten regelmatig genieten van wild dat in de natuurgebieden leeft. De logde bevat een slaapkamer, badkamer, keuken, woonkamer een terras en een buitenzwembad.

Plattelandscamping de buiten bij

Deze camping ligt aan de rand van Rijsbergen. Naast kamperen op één van de ruime kampeerplaatsen kunnen de kinderen gebruikmaken van de speelmogelijkheden bij Bizzy. Zo is er zelfs bij minder goed weer wat te doen. De plattelandscamping is opgedeeld in twee kampeervelden, beide met vrij uitzicht over het veld. Daarnaast is er een buitenkeuken aanwezig op het terrein. Er zijn 25 dag of seizoenplaatsen.

B&B De Bakkebrug

De oude boerderij waar de gasten van deze B&B in overnachten, ligt in Klein Zundert en is in 1906 gebouwd. De boerderij ligt in het beekdal van de AA of Weerijs en is in 2014 helemaal opgeknapt. De B&B geeft een knus gevoel en is het perfecte uitvalsbasis voor fiets- en wandeltochten. Het heeft een eigen entree, terras en woonerf.

B&B Hidden Gem

Deze B&B ligt op loopafstand van het centrum, in een gezellige wijk. De B&B bestaat uit een tuinhuis, te midden van een ruime tuin met meer dan genoeg privacy. Het tuinhuis is voorzien van alle moderne gemakken, zoals een televisie en een bad met jetstream. Ook is er een buitenhaard, waar je ’s avonds lekker bij kunt ontspannen.

Tekst: Tess Mutsters