Thuis genieten van de Zundertse Horeca!

De horeca is weer een tijdje gesloten, maar gelukkig zijn onze Zundertse horeca-ondernemers creatief! Zij zorgen er namelijk voor dat we thuis kunnen genieten van hun heerlijke gerechten! Dit lijstje geeft een overzicht van alle Zundertse horeca met een afhaal- en/of bezorgmenu!

Take Away!

Ontbreekt er iets in deze lijst of heb je aanpassingen? Geef het ons dan door via Facebook Messenger!

De Bolle Buiken

Foto's: De Bolle Buiken

Tijdens de vorige horeca-sluiting lieten wij je in een blog al zien dat De Bolle Buiken heerlijke afhaalgerechten heeft voor thuis! Het assortiment aan afhaalgerechten heeft een update gehad, wat betekent dat er nu nog meer gerechten beschikbaar zijn voor afhaal! De keuze is reuze met salades, soepen, warme hoofdgerechten én desserts! Bestel je favoriete afhaalgerecht hier! De afhaalgerechten zijn van woensdag tot en met zondag af te halen bij het cafetaria Wernhout. 

De Toekomst

De Toekomst zorgt voor bourgondisch en lekker eten thuis! Nu het weer wat kouder wordt, is er niks zo lekker als een goede stamppot, toch?! Iedere dag heeft De Toekomst keuze uit twee verschillende soorten met een bal gehakt, hachee, worst of spek. Daarnaast kun je bij De Toekomst natuurlijk terecht voor soepen, salades en warme hoofdgerechten. Bestellen kan door te bellen naar 076-5985391 of een appje te sturen naar 06-55545571!

De Tijd

Foto: Eetcafé De Tijd

Bij Eetcafé De Tijd kun je van dinsdag tot en met zondag terecht voor heerlijke afhaalgerechten, zowel voor de lunch als voor diner. Op het uitgebreide afhaalmenu vind je voor ieder wat wils, ook zonder vis en vlees. Jezelf verwennen kan ook met bijvoorbeeld de Herfst-borrelbox, een goed gevulde box vol heerlijke lekkernijen! Alle afhaalgerechten zijn hier online te bestellen, of door te bellen naar 076-5968030!

Lokaal104

Ook Lokaal104 is weer volop bezig met het ontwikkelen van alternatieven! Op vrijdag, zaterdag en zondag kun je er terecht voor Varkenshaas met champignonsaus of Scampi's met tuinkruidensaus. Of natuurlijk voor de befaamde Plank 104 vol lekkere borrelhapjes! Houd de Facebookpagina van Lokaal104 goed in de gaten, want er gaat meer nieuws volgen!

Hoeve Klein Zundert

Foto: Hoeve Klein Zundert

Hoeve Klein Zundert werd deze zomer omgetoverd tot Streetfood Bar, maar ook die moest helaas haar deuren sluiten. Niet getreurd! Je kunt namelijk al dat lekkere streetfood ook bestellen voor thuis! Op de Facebookpagina van Hoeve Klein Zundert vind je het complete streetfoodmenu, deze gerechten zijn te bestellen op donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag. Behalve streetfood, biedt Hoeve Klein Zundert ook rijkelijk gevulde borreldozen, ontbijtdozen en lunchdozen aan! Bestellen kan telefonisch via 076-5032739 of 06-51257216.

Bij de Nonnen

Foto: Bij de Nonnen

Cook like a chef met de 4-gangen menu-box van Bij de Nonnen! In deze box vind je alle voorbereide en voorgegaarde componenten voor een heerlijk 4-gangenmenu, dat je aan de hand van een beschrijving van de chef zelf gaat bereiden. Heb je liever iets kant-en-klaars? Dan is het ook gewoon mogelijk om losse gerechten af te halen bij Bij de Nonnen. De keuze is reuze, van broodjes en salades tot zelf samengestelde pasta's en stamppot. Het complete afhaalmenu vind je hier!

Den Hoek

Foto: Bier- & Eetcafé Den Hoek

Den Hoek bezorgt je graag Bourgondische momenten, ook thuis! Op vrijdag, zaterdag en zondag is Den Hoek geopend voor afhalen en thuisbezorging van soepen, salades en warme hoofdgerechten. Het afhaalmenu vind je hier. Daarnaast bied Den Hoek een erg leuk arrangement 'Thuis High Bieren' aan, bestaande uit 6 bieren met bijpassende hapjes én een online toelichting op alle bieren. Meer informatie over het Thuis High Bieren vind je hier!

Café Den Bels & Sportcafé De Cup

Café Den Bels & Sportcafé De Cup presenteren: Ork Ork Ork & Vork Vork Vork! Op dinsdag tot en met zondag kun je bij Sportcafé De Cup heerlijke erwtensoep en/of tomatensoep ophalen om thuis op te warmen. Op vrijdag, zaterdag en zondag kun je er ook terecht voor spareribs, hotdogs en saté. Bestellen kan telefonisch op het nummer 0683306607 of via mail cafedenbels@gmail.com! 

De Eetkamer

Helaas kunnen we nu even niet terecht bij De Eetkamer om te genieten van heerlijke wildgerechten, maar De Eetkamer zorgt er wel voor dat je thuis kunt genieten van het wild seizoen! Op het afhaalmenu staan diverse wildgerechten, maar ook voor wie niet wild wordt van wild zijn er heerlijke gerechten op de kaart te vinden! Bestel je gerechten bij De Eetkamer uiterlijk een dag van tevoeren via 076-5991990 om er zeker van te zijn van jouw favoriete gerechten.

Het Wapen van Zundert

Foto: Het Wapen van Zundert

Het Wapen van Zundert On Wheels brengt de lekkerste burgers, ribs & poke bowls naar je toe! Dat doen ze op vrijdag, zaterdag en zondag en bestellen kan door te bellen naar 076-5971141. Op de bezorgkaart zijn, naast de bekende burgers van Het Wapen, ook nieuwe winterburgers toegevoegd en het nieuwe poke bowl concept moet je natuurlijk ook eens proberen! Daarnaast biedt Het Wapen ook bierproeverijen aan, bestaande uit een viertal bieren met bijpassende hapjesschaal!

De Moerse Bossen

Foto: De Moerse Bossen

Op woensdag tot en met zondag kun je thuis genieten van de lunch- en diner-gerechten van De Moerse Bossen. Naast de gebruikelijke gerechten zijn er nu ook lekkere stamppotten te bestellen. Er is keuze uit zuurkool, boerenkool en hutspot met stoofvlees, bal gehakt of worst. Ook de befaamde High Tea van De Moerse Bossen is er nu om thuis van te genieten! Het afhaalmenu vind je hier, bestellen kan telefonisch op het nummer 076-5977979.

De Olijfboom

Thuis genieten van de heerlijke Griekse keuken? Dat kan met het take away menu van De Olijfboom! Op vrijdag, zaterdag en zondag zijn de gerechten telefonisch te bestellen op het nummer 076-5994206. Het complete menu vind je op de Facebookpagina van De Olijfboom Zundert!