10x IJsje to-go

Het is écht weer voor een ijsje! In de gemeente Zundert zijn genoeg plekken waar je een lekker ijsje kunt halen. Natuurlijk wel om mee te nemen, want ter plekke een ijsje eten mag nu helaas even niet.

ice ice baby!

Wouw! Da's Lekker

Bij Wouw! Da's lekker kun je terecht voor heel veel lekkers. Van belegde broodjes tot snoep tot vlaaien, Wouw! Da's lekker heeft het. Ook voor een lekker schepijsje ben je bij Wouw! Da's lekker aan het juiste adres! De ijsvitrine is gevuld met heerlijke smaken die je zeker blij gaan maken met dit ijsjesweer!

De Bolle Buiken

De Bolle Buiken in Wernhout gaat vanaf nu weer heerlijke sundae ijsjes en milkshakes maken! En dat is natuurlijk het lekkerste dat er is met dit weer. Om te vieren dat de sundae ijsjes er weer zijn, zijn de sundae's op Hemelvaartsdag verkrijgbaar voor maar €1! 

Beeld: Restaurant - Cafetaria De Bolle Buiken

't Pannehûske

Met dit heerlijke weer is het ook in de bossen heerlijk toeven. Na een wandeling over de Buisse Heide kun je vast wel wat verkoeling gebruiken. Het terras van 't Pannehûske is dan wel gesloten, maar je kunt er wél terecht voor een ijsje of frisje to-go!

Alfons IJscreaties

Ook bij Alfons IJscreaties staan ze voor je klaar met heerlijk ijs in vele smaken. Een schepijsje naar keuze, ijs in (halve) literbakken of een coupe-to-go, het kan allemaal bij Alfons! Ook hier is het terras natuurlijk gesloten, maar thuis is het ook heerlijk genieten van het ijs van Alfons.

Beeld: Alfons IJscreaties

Bon Appetit

Een frietje, snack, broodje, maaltijdsalade, pizza, waar je ook zin in hebt: bij Bon Appetit hebben ze wat te smullen! Ook de vitrine van de ijssalon is weer lekker gevuld. Ook hier geld weer: het ter plekke nuttigen van ijs en andere producten is helaas nog niet toegestaan, dus neem het lekker mee naar huis!

Foto: Cafetaria Bon Appetit

IJs bij Willem

Op Hemelvaartsdag opent ook IJs bij Willem weer zijn deuren! Voorlopig alleen voor afhalen, vanaf 1 juni mag je je ijsje weer lekker op het terras nuttigen. De ijskraam van Willem is verplaatst naar de andere kant van het terras, daar staat Willem klaar om een lekker ijsje voor je te scheppen!

Foto: IJs bij Willem

'T Smidshuis

'T Smidshuis kan niet wachten tot ze je weer kunnen ontvangen op het terras, maar tot die tijd zijn ze uiteraard geopend voor afhalen. Ook voor ijsjes kun je bij hen terecht! Verwen jezelf met een heerlijk verkoelend schepijsje to-go van 'T Smidshuis!

Foto: T Smidshuis Rijsbergen

Arno IJsco

Eerder vertelden we je al over de Drive-In van Arno IJsco, die is ook dit weekend weer geopend! Vanaf Hemelvaart gaat Arno IJsco ook weer bollen scheppen in bakjes en hoorntjes. Ook de 0,5L bekers zijn nog verkrijgbaar. Dat wordt genieten!

Foto: Arno IJsco

Aardbeienterras

Het hele weekend is de aardbeien Drive-In van Het Aardbeienterras weer geopend en kun je er terecht voor allerlei lekkernijen met aardbeien. Ook de befaamde "sorbet Agnes" is daar te verkrijgen en zorgt voor heerlijke verkoeling met deze tropische temperaturen!

Foto: Het Aardbeienterras

De Moerse Bossen

Ook bij De Moerse Bossen zorgen ze graag voor wat verkoeling. Daarom kun je bij hen op lekker-weer dagen een ijsje of blikje drinken komen halen! Check even op Facebook of ze ook vandaag voor je klaar staan!

Foto: De Moerse Bossen