Genieten op de Zundertse terrassen!

De terrassen zijn weer geopend, dus het kan weer: genieten van een heerlijke lunch, borrel of vroeg diner op de terrassen van onze horeca! Na maanden van sluiting wil je vast overal weer een keer naar toe. Om je te helpen bij het maken van jouw terrasplanning een overzicht van alle terrassen waar je terecht kunt!

welkom terug!

't Pannehûske

Op het terras van 't Pannehûske is het altijd heerlijk toeven! Het terras van 't Pannehuske is zes dagen per week geopend van 12:00u tot 18:00u, alleen op dinsdag zijn ze gesloten. Je kunt er terecht voor een bakje koffie met wat lekkers, een lekkere lunch of een uitgebreide borrel! Reserveren kan ook ter plaatse, zo lang er plaats is. Al voor 12:00u zin in wat lekkers? Van 10:00u tot 12:00u wordt het lekkers van 't Pannehûske nog steeds to-go geserveerd! 

Wouw! Da's lekker

Een lekker broodje of een stuk vlaai bij je koffie? Schuif aan op het terras van Wouw! Da's lekker! 

Bij de Nonnen

Het terras van restaurant Bij de Nonnen is vanaf nu 7 dagen per week geopend van 12:00u tot 18:00u. Dat wordt maximaal genieten dus! Je kunt er terecht voor een culinaire lunch, vroeg diner of uitgebreide borrel. Reserveren kan via reserveren@bijdenonnen.nl. Ook thuis genieten van heerlijkheden van Bij de Nonnen blijft mogelijk! Bekijk hier het afhaalmenu!

Het Wapen van Zundert

Op het terras van Het Wapen van Zundert is het altijd fijn, ook bij wat minder weer. Het terras is namelijk overdekt én verwarmd! Van 12:00u tot 18:00u kun je er genieten van lunch en borrel. En op zondag is er nu de nieuwe sunday brunch! Reserveren kan telefonisch, via het nummer
076-597 1141. Gelukkig hoeven we ook de heerlijke burgers, ribs en poke bowls in het weekend thuis niet te missen: op zaterdag en zondag vanaf 17:00u is er nog steeds 'Burgers on Wheels'!

Moerse Bossen

Ook het terras van de Moerse Bossen is weer geopend! Van 12:00u tot 18:00u kun je er genieten van een lekkere lunch, kop koffie met lekkers of een borrel! Reserveren kan telefonisch op het nummer 076-597 7979. Op vrijdag, zaterdag en zondag kun je ook thuis nog genieten van het afhaalmenu van de Moerse Bossen. De High Tea en brunch zijn ook nog steeds af te halen voor thuis, dit kan op woensdag tot en met zondag vanaf 11:00u. 

Lokaal104

Het terras van Lokaal104 is nu zeven dagen per week geopend van 12:00u tot 18:00u! Het terras is verwarmd, dus ook op minder warme dagen kun je hier terecht! Naast de uitgebreide lunchkaart kun je er nu genieten van een lekkere high tea of tapas maaltijd! Reserveren kan via reservering@lokaal104.nl. Ook voor het afhalen van gerechten kun je nog steeds bij Lokaal104 terecht!

Markt 28

De opening van de terrassen is voor Markt 28 extra spannend! Zij waren namelijk tot nu toe alleen nog geopend voor afhaal. Eindelijk is het zo ver en mag Markt 28 ons ontvangen op hun terras! Op woensdag tot en met zondag van 12:00u tot 18:00u kun je er terecht voor een lekkere lunch van de splinternieuwe menukaart, maar ook voor een uitgebreide borrel ben je er aan het juiste adres! Reserveren kan via de website. Ondertussen blijft het ook mogelijk om een lekkere lunch af te halen. 

Café Grensgeval

Nog een primeur! Café Grensgeval opende vlak voor de lockdown de deuren, maar het terras was niet eerder open. Nu wel! Op woensdag tot en met zondag van 12:00u tot 18:00u kun je er terecht voor een bak koffie met lekkers of een lekkere borrel!

Bon Appetit

Ook het terras van Cafetaria & IJssalon Bon Appetit is weer geopend! Dagelijks van 12:00u tot 18:00u kun je op het terras genieten van friet, snacks, lunchgerechten, maaltijdsalades, pizza's, ijsjes en meer! Na 18:00u is het natuurlijk nog mogelijk om je favoriete gerechten te komen afhalen!

Eetcafe de Tijd

Ook bij De Tijd is het terrasseizoen van start! Zes dagen per week, dinsdag tot en met zondag, kun je er weer terecht voor lekkere lunches en meer van 12:00u tot 18:00u!

De Bocht

Het overdekte en verwarmde terras van De Bocht is geopend op dinsdag tot en met zondag van 12:00u tot 18:00u! Je kunt er genieten van een uitgebreide lunch, maar ook van diverse diner gerechten! Reserveren kan via de website.

Cafe ut Krisje

Ook het terras van Café ut Krisje gaat weer open, van woensdag tot en met zondag van 12:00u tot 18:00u! En nu niet meer alleen voor een lekker drankje, maar ook voor lunch! Lunchen kan van 12:00u tot 16:00u. Reserveren kan via Whatsapp op het nummer 06 1565 6618.

T Smidshuis

Op dinsdag tot en met zondag is het ook bij 'T Smidshuis weer mogelijk om te genieten op het terras! Vanaf 12:00u kun je er genieten van een heerlijke lunch!

Lunch Inn

Ook Lunch Inn heeft het terras weer buiten staan en is klaar om je te verwelkomen! Geniet er op woensdag tot en met zondag van 12:00u tot 18:00u van een heerlijke lunch of koffie met lekkers!

Victoria

Ook het terras van Café-Zaal Victoria is er weer klaar voor! Van 12:00u tot 18:00u waan je je daar in Spaanse sferen met sangria en tapas! Maar ook voor andere dranken en heerlijke wafels ben je daar aan het juiste adres!

Den Bels

Het team van Café Den Bels staat voor je klaar op hun terras! Van woensdag tot en met zondag van 12:00u tot 18:00u geopend voor lekkere drankjes!

Alfons IJscreaties

Vanaf nu is het weer mogelijk om van je ijsje of kop koffie te genieten op het terras bij Alfons IJscreaties! Dat kan iedere dag, en na 18:00u kun je er tot 20:00u nog terecht voor to-go!

Het Kaffee

Ook het terras van Het Kaffee is weer geopend! 

De Eetkamer

Het terras van De Eetkamer Wernhout is bij mooi weer geopend op vrijdag, zaterdag en zondag van 12:00u tot 18:00u. Afhalen kan bij De Eetkamer nog altijd, 7 dagen per week!

Ontbreekt er een terras in ons lijstje of heb je toevoegingen over aanbod, openingstijden, reserveren? Laat het ons weten