5x Drankjes voor Thuis

Als alles goed gaat, mogen vanaf 1 juni de terrassen en horecazaken weer open, maar tot die tijd kunnen we ook thuis genieten van een lekker drankje! Diverse ondernemers in de gemeente Zundert voorzien je graag thuis van lekkere drankjes!

Thuis genieten van lokale drankjes!

Café-Zaal Victoria

Tot ze weer open mogen zorgt Café-Zaal Victoria ervoor dat we in het weekend thuis kunnen genieten van hun heerlijke Sangria! De Sangria van een liter met vers fruit kosten €10,- en worden aan huis bezorgd. Dit is inclusief cocktail glas, lepeltje en stamper, je hoeft zelf alleen nog maar voor de ijsblokjes te zorgen! Het is ook mogelijk om de Sangria alcoholvrij te bestellen. Bestellen kan door een appje te sturen naar 06-36187165 of te bellen naar 076-5972388.

Foto: Café-Zaal Victoria

Bier- & Eetcafé Den Hoek

Bier- & Eetcafé Den Hoek heeft niet alleen lekkere maaltijden op het afhaal- en bezorgmenu, maar ook lekkere bieren! Bij Den Hoek bestel je nu een Six-Bag met 6 verschillende flesjes bier van de Scheldebrouwerij of een Six-Bag 6 met 6 flesjes Schelde Special Ginnegapper. Bestellen kan via 076-5972300 voor vrijdag, zaterdag en zondag.

Foto's: Bier- & Eetcafé Den Hoek

Jack Roovers Verhuur & Dranken

Jack Roovers komt graag jouw favoriete dranken aan huis bezorgen! Voor alle thuisproevers heeft Roovers bijvoorbeeld de Bier Mystery krat, een magische mix van 24 bieren en de Beer Belly Special, een krat met 2x 12 verschillende speciaalbieren van hoge gisting. Of wat dacht je van een mixdoos met 7 verschillende bieren van de Scheldebrouwerij? Liever een frisje? Dan bestel je bij Jack Roovers een zelf samengesteld kratje van 24 flesjes fris naar keuze! Bestellen kan door te bellen of appen naar 076-5974950 of een mail te sturen naar info@jackroovers.nl.

Beeld: Jack Roovers Verhuur & Dranken

Café Zaal Het Wapen van Zundert

Ieder weekend kun je thuis genieten van de befaamde Burgers en Ribs van Het Wapen van Zundert, maar daar hoort natuurlijk een lekker biertje bij! Daarom kun je bij Het Wapen van Zundert ook bierpakketjes bestellen. Er is keuze uit pakketjes van 4 of 6 stuks in de smaken Blond, Donker en Fruity. De inhoud kan steeds anders zijn, het is dus steeds een nieuwe verrassing! De bierpakketjes zijn enkel te bestellen in combinatie met met de Burgers en Ribs, via 076-5971141. 

Foto: Café Zaal Het Wapen van Zundert

Brouwerij Het 58e Genot

Brouwerij Het 58e Genot zou eigenlijk eind maart zijn deuren openen, maar dat ging helaas niet door. Gelukkig kunnen we alvast wel genieten van de bieren van Het 58e Genot, maar dan thuis. De Tripel, D'n Rooie Dop (Dubbel), Exploding Pumpkin, D'n Eigenwijze (Weize) en D'n Blonde zijn te verkrijgen in flesjes van 33 cl. De Tripel, Exploding Pumpkin en D'n Rooie Dop zijn ook verkrijgbaar in flessen van 75cl. Daarbij is ook een proefglas te bestellen. Je kunt de bieren los bestellen, of gebruik maken van de samengestelde pakketten. De bieren bestellen kan via Whatsapp op het nummer 0614493796. Bij bestelling wordt er een afspraak gemaakt voor afhalen of thuis bezorgen.

Foto: Brouwerij Het 58e Genot