Jack Roovers Verhuur & Dranken

Klein-Zundertseweg 1, Klein-Zundert

Sinds 1993 levert Jack Roovers aan de Horeca, vele bedrijven en particuliere feestjes in de regio een compleet assortiment. Ook voor evenementen groot en klein kun je op hem rekenen. Per 1 januari 2019 heeft Regis Nelemans het bedrijf met veel enthousiasme overgenomen en Regis zorgt daarmee voor een voortzetting van het bedrijf met de service die men van Jack Roovers gewend is. Tevreden klanten, daar draait het om. Maak dus ook uw feest compleet met Jack Roovers. Lees verder

Sinds 1993 levert Jack Roovers aan de Horeca, vele bedrijven en particuliere feestjes in de regio een compleet assortiment. Ook voor evenementen groot en klein kun je op hem rekenen. Per 1 januari 2019 heeft Regis Nelemans het bedrijf met veel enthousiasme overgenomen en Regis zorgt daarmee voor een voortzetting van het bedrijf met de service die men van Jack Roovers gewend is. Tevreden klanten, daar draait het om. Maak dus ook uw feest compleet met Jack Roovers.

Klein-Zundertseweg 1, 4882 BE Klein-Zundert

Bent u de eigenaar van deze zaak?

Neem contact met ons op via info@stappen-shoppen.nl om het profiel aan te vullen met o.a. uw website, telefoonnummer, Facebook, openingstijden, omschrijving, faciliteiten, menukaart en acties.