Koop Lokaal: 5x alles voor op en bij de BBQ!

Er is een lang weekend met heerlijk weer op komst, ideaal om de BBQ aan te steken! En alles voor op en bij de BBQ koop je natuurlijk gewoon lokaal in de gemeente Zundert!

It's BBQ time!

Kwaliteitsslagerij Graumans

Bij Kwaliteitsslagerij Graumans wordt dagelijks een zeer uitgebreid assortiment vlees en vleeswaren, salades van de hoogste kwaliteit, verse kant en klaar en vluggerechten en heerlijke huisgemaakte soepen uit eigen keuken bereid. Slagerij Graumans is meer dan een slagerij. Ook voor een compleet verzorgde barbecue, wokmenu's, catering service en veel meer ben je bij Graumans aan het juiste adres. De vitrine van Graumans is nu prachtig gevuld met een uitgebreid assortiment aan barbecue-vlees, zodat je in de winkel zelf je barbecue-pakket kunt samenstellen. Op de website vind je een overzicht van de bestaande barbecue-pakketten van Graumans, inclusief bestellijst. Behalve voor het vlees kun je bij Graumans ook terecht voor bijgerechten, visspecialiteiten, vegetarische specialiteiten, salades en sauzen. Zelf niet in het bezit van een barbecue, maar wil je wel graag barbecuen? Dan is het ook mogelijk apparatuur en eventueel borden en bestek te huren bij Graumans!

Foto: Kwaliteitsslagerij Graumans

Elfra Hoeve

Bij de Elfra Hoeve koop je heerlijk en eerlijk vlees, direct van de eigen boerderij. Het uitgebreide assortiment aan vlees vind je in de speciale vleesautomaat. Ook voor BBQ-vlees ben je bij de Elfra Hoeve aan het juiste adres. Op de website vind je een overzicht van alle BBQ-pakketten die de Elfra Hoeve aanbied, deze kun je ook direct via de website bestellen. Het is ook mogelijk een pakket compleet salades, sausjes, stokbrood, kruidenboter en eventueel een bbq te bestellen, maar dan dien je wel minimaal 5 dagen van tevoren je bestelling door te geven.

Foto: Elfra Hoeve Achtmaal

Hoeve het Laag

Ook bij Hoeve het Laag kun je terecht voor heerlijk en eerlijk vlees, direct van de eigen boerderij. In hun boerderijwinkel verkoopt de familie De Koning varkens-, rund- en kippenvlees van hoge kwaliteit. Ook voor een BBQ-pakket ben je aan het juiste adres bij Hoeve het Laag, met daarin keuze uit verschillende vleessoorten, visgerechten, salades, sausjes, stokbrood en kruidenboter. Het overzicht en bestelformulier vind je op de website. Het is eventueel ook mogelijk een BBQ te huren bij Hoeve het Laag. Speciaal voor degene die willen barbecuen met hemelvaart is Hoeve het Laag extra geopend woensdagavond tussen 18:00u en 19:00u.

Foto: Hoeve het Laag

Gildeslager Billet

Gildeslagerij Billet levert vlees van de beste kwaliteit, ook voor op de BBQ. Op de uitgebreide kaart met barbecue specialiteiten vind je diverse soorten vlees, vis en ook vegetarische specialiteiten. Daarnaast heeft Billet diverse pakketten samengesteld voor een complete barbecue en zijn er veel verschillende bijgerechten zoals (rauwkost)salades, brood en sauzen te bestellen. Een compleet overzicht van alle barbecue mogelijkheden bij Billet vind je op hun website.

Foto: Gildeslager Billet

Keurslagerij Hendrikx

Ook Keurslagerij Hendrikx heeft alles in huis voor het verzorgen van een complete barbecue. Op de website vind je een overzicht van alle barbecue pakketten die Keurslagerij Hendrikx aanbiedt, met natuurlijk veel vlees, maar ook voor de vis en vega liefhebber zit er wat tussen! Nieuw in het assortiment van Keurslagerij Hendrikx zijn nu de grotere stukken vlees voor op de BBQ!

Foto's: Keurslagerij Hendrikx