Gildeslager Billet

Molenstraat 112, Zundert

In onze sfeervolle winkel voorzien wij u graag van onze ambachtelijke producten, goed advies en een prettige bediening. Lees verder

Wij zijn een ambachtelijk slagerij met een jarenlange historie. Een echt familiebedrijf!  We maken heel veel producten zelf en ons assortiment is dan ook zeer uitgebreid. Vers is de rode draad in ons bedrijf en dat proeft u!      

We zijn aangesloten bij de Gildeslager. Vakspecialisten in hart en nieren. Bij ons bent u verzekerd van een vers, eerlijk en vooral smaakvol stukje vlees. Wij beschikken als ambachtelijke slager over een eigen worstmakerij waaruit de lekkerste vleeswaren en worstsoorten voortkomen. Hierdoor kunnen wij de hoge kwaliteit van ons assortiment waarborgen.

Daarnaast zijn wij een specialist in lekker eten en helpen u graag met de invulling van culinaire gelegenheden. Of het nou gaat om vleeswaren bij een lekkere lunch, vlees voor een feestelijke maaltijd, catering of een barbecue; wij staan voor u klaar!

Vele bedrijven weten ons ook te vinden voor de vers belegde broodjes en kant-en-klaar maaltijden van Meat & Meals uit eigen keuken. Indien gewenst bezorgen wij de bestelling ook aan huis of op het werk. Kijk naar de voorwaarde verder op onze site.

In onze sfeervolle winkel voorzien wij u graag van onze ambachtelijke producten,  goed advies en een prettige bediening.

Molenstraat 112, 4881 CV Zundert

Bent u de eigenaar van deze zaak?

Neem contact met ons op via info@stappen-shoppen.nl om het profiel aan te vullen met o.a. uw website, telefoonnummer, Facebook, openingstijden, omschrijving, faciliteiten, menukaart en acties.