5x broodjes eten in Zundert

Wij Nederlanders zijn echte broodmensen. In de ochtend, de middag en soms zelfs in de avond staat het op het menu. Ook in Zundert zijn er een hoop goede plekjes te vinden waar je broodjes kunt halen waar je van gaat watertanden!

Met dit lijstje zit je gebakken

Wouw! Das een broodje

De naam zegt het eigenlijk al: deze zaak in het hartje van Zundert heeft enorm lekkere broodjes. Wouw! Das een broodje heeft een ruime keuze aan verschillende broodjes en beleg. Je kunt de broodjes zelfs laten leveren bij je thuis.

Lunch Inn

Voor een lekkere lunch kun je bij (ook hier zegt de naam het al) Lunch Inn terecht. In de kleine, gezellige lunchroom kun je de meest speciale broodjes krijgen. Bij Lunch Inn wordt veel gebruik gemaakt van biologische en streekproducten, zodat je precies weet wat er op je bord ligt. 

Gildeslagerij Billet

De eerste in het rijtje waarvan de naam het niet verraad, maar ook bij Gildeslagerij Billet kun je terecht voor een heerlijk, vers belegd broodje. Natuurlijk met de lekkerste vleeswaren. Ook deze slager bezorgd de broodjes aan huis of lekker op kantoor.

Grand Café De Bocht

Zin in een goede, uitgebreide lunch of een stevig broodje? Dan kun je bij Grand Café De Bocht terecht. De rustige, gezellige sfeer van het restaurant zorgt ervoor dat je heerlijk kunt genieten van je broodje.

Cafetaria Bon Appetit

Deze cafetaria staat in Zundert voornamelijk bekend om het heerlijke ijs dat in de zomer verkocht wordt, maar ook voor de lunch kun je bij Cafetaria Bon Appetit goed terecht. En dan naderhand misschien toch nog een klein ijsje!

Door Tess Mutsters