De producten van lokale ondernemers bij jou thuis!

Ondanks dat we nu even niet naar de winkels kunnen, staan onze lokale ondernemers ook nu voor je klaar. Ze doen er alles aan om je favoriete producten bij jou thuis te brengen! Hier vind je een overzicht van winkeliers die hun producten naar je toe brengen en hoe je deze kunt bestellen!

Support your locals!

Ontbreekt er iets in deze lijst of heb je aanpassingen? Geef het ons dan door via Facebook Messenger!

ID COIFFURES

Dat we nu even niet naar de kapper kunnen, betekent niet dat we onze haren niet goed kunnen verzorgen! Alle haarproducten van ID Coiffures zijn ook nu te bestellen via mail, Facebook & Instagram! De hele maand januari krijg je bij ID Coiffures 10% korting op je TEC NI ART producten van L'Oréal Professional!

Blue Company

Helaas kunnen we nu even niet naar Blue Company toe, maar Blue Company komt naar jou toe! Op Facebook geeft Blue Company een goede impressie van hun collectie. Wil je iets bestellen of heb je vragen? Dan kun je tijdens de reguliere openingstijden een appje sturen of Facetimen via het nummer 06-82505140, het team van Blue Company helpt je graag! Wil je graag verrast worden, bestel dan "THE BLUE BAG"! Alle bestellingen worden gratis bij je thuis gebracht!

DonnaDonna

Ook DONNADONNA hoeven we niet te missen tijdens de winkelsluiting! Via de webwinkel bestel je gemakkelijk de dameskleding, schoenen, accessoires, make-up & parfum van DONNADONNA!

Dubbel D Modeschoenen

De webwinkel van Dubbel D is natuurlijk gewoon geopend! Er zijn nu zelfs extra hoge kortingen online, dus neem snel een kijkje! Woon je in de gemeente Zundert en bestel je voor 12:00u, dan wordt je bestelling (meestal) zelfs nog dezelfde dag bezorgd! Wat voor schoen je ook zoekt, Dubbel D heeft ze!

Bois Douce

De producten van Bois Douce zijn ook nu voor jou beschikbaar! In de webshop vind je een overzicht van alle producten. Bois Douce is telefonisch op het nummer 076-5977256 en per mail bereikbaar! 

TUINCENTRUM DE BOSRAND


De Bosrand zet de bloemetjes buiten tijdens de tijdelijke sluiting van de winkel! Het tuincentrum gaat namelijk buiten verder met de verkoop van kerstbomen, bloemen, kerststukken, cadeaubonnen en meer! Op maandag t/m zaterdag van 9:00u tot 17:00u en op zondag van 12:00u tot 17:00u kun je bij De Bosrand terecht. Daarnaast bezorgt De Bosrand het gehele assortiment bij je thuis! Neem contact op met De Bosrand Rijsbergen via 076-5961885 of rijsbergen@tcdebosrand.nl om jouw wensen door te geven voor planten, cadeaus, kerstbomen, verlichting, kerstornamenten, dierproducten of interieuritems!

Shoeby

De personal shoppers van Shoeby Zundert staan nog steeds voor je klaar! Shoeby is een DHL servicepunt, daarom hebben ze een afhaalloket gecreëerd waar jij jouw DHL & Shoeby pakketjes kunt ophalen. Heb je iets leuks gezien bij Shoeby en wil je het thuis op je gemak passen? Laat het hen weten en ze leggen het voor je klaar bij het afhaalloket of bezorgen het bij jou thuis! Op zoek naar een nieuwe outfit, maar weet je niet goed wat? Laat je dan verrassen met een surprise box, samengesteld op basis van jouw wensen!

LOTZ

We hoeven de kerst niet door te komen zonder de producten van Lotz!, de webshop van LOTZ&LOT is namelijk altijd geopend! Daarnaast kun je alle leuke items bestellen via 06-30165985! Je bestelling wordt dan door het team van Lotz&Lot bij jou thuis bezorgd! 

Kunstbasis Mieke van Zundert

Mieke van Zundert biedt in haar Kunstbasis diverse kunstcadeaus aan! Voor het raam liggen grote en kleinere kunstcadeaus: van sleutelhangers en sieraden tot kleine schilderijen en tekeningen. De kunstcadeautjes worden bezorgd in de gemeente Zundert, bestellen kan via 06-55346616. Daarnaast blijft het, binnen de coronabezoekregels, mogelijk om portretopdrachten te laten uitvoeren.