Lekkers voor fijne paasdagen thuis!

Het Paasweekend komt er weer aan! Het ziet er naar uit dat we Pasen dit jaar wederom thuis moeten vieren, maar dat is natuurlijk geen reden om er geen feestelijke dagen van te maken! De lokale Zundertse ondernemers zorgen ervoor dat je thuis kunt genieten van heerlijke lekkernijen!

I'm so eggcited!

Het Wapen van Zundert

Het Wapen van Zundert heeft een heerlijke brunchbox samengesteld voor Pasen! In de box zitten diverse lekkernijen om thuis van te genieten. De box is gevuld voor 2 personen en kost €32,50 per box. Ook aan de kids is gedacht! Naast de Paasbox is er ook de Kids Brunchbox met lekkers voor de kids. Deze box kost €6,-. Beide boxen zijn te bestellen voor eerste en tweede paasdag en kunnen in de ochtend worden opgehaald. Bestellen kan door te bellen naar 076-5971141. 

De Toekomst

Ook Grand Café de Toekomst heeft een brunchbox vol lekkers voor je samengesteld! Deze box bevat genoeg lekkernijen voor 2 personen en kost €30,-. Moeite met kiezen uit al het lekkers dat onze lokale ondernemers aanbieden? Begin dan gewoon al op Goede Vrijdag met genieten. De brunchbox van De Toekomst kan namelijk besteld worden voor Goede Vrijdag, zaterdag en eerste & tweede paasdag! Bestellen kan via 076-5985391 of 06-55545571. 

D'n Ouwe Sigaor | Arno Ijsco

Voor iets lekkers voor Pasen kun je ook terecht bij boerderijwinkel D'n Ouwe Sigaor! Arno IJsco heeft namelijk twee heerlijke ijstaarten voor Pasen in petto: een mango/boerenroom ijstaart en een lemon/meringue cake ijstaart! Natuurlijk kun je er ook terecht voor 0,5L potjes ijs in diverse smaken. Meer zin in hartig? Ga dan voor de lekkere kazen en vleessoorten voor bij de borrel!

Alfons Ijscreaties

Geen Pasen zonder chocolade, toch?! Alfons IJscreaties heeft ook dit jaar weer de mooiste en lekkerste Paaschocolade creaties gemaakt. Ga eens een kijkje nemen in de ijssalon voor het volledige assortiment. Naast chocolade heeft Alfons ook prachtige ijstaarten voor Pasen! Neem een kijkje op de website en bestel ze meteen in de webshop!

Markt 28

Met de Paasbrunch van Markt 28 is het thuis heerlijk genieten! Een soepje, croissantje, broodjes, gevuld eitje, bagel, quiche, yoghurt, pasteitjes, zoetigheid, jus d'orange en thee, het zit allemaal in deze heerlijke Paasbrunch. Deze brunch bestel je gemakkelijk online, voor €22,50 per persoon. Ook de kids kunnen genieten van een paasbrunch van Markt 28. De kidsbrunch bestaat uit een soepje, mini broodje, croissantje, American pancake, pasteitje, gekookt eitje, vers fruit en jus d'orange en kost €12,50. Extra luxe: laat de brunch thuisbezorgen door Markt 28! Dat kan al vanaf 9:00u, dus deze brunch is ook zeer geschikt als uitgebreid ontbijt!

Bij de Nonnen

Ook Bij de Nonnen wordt Pasen uitgebreid gevierd met een heerlijke Luxe Paasbrunch én Paasdiner! De Paasbrunch (€24,50 per persoon) bestaat uit breekbrood met diverse soorten beleg, aspergesoep, een smoothie, roerei, croissant, worstenbroodje en een passievruchten/mango Panna cotta. Het Paasdiner (€45,- per persoon) bestaat uit vier gangen met heerlijke lentesmaken en prachtige paaskleuren. Voor meer informatie over wat er precies op het menu staat, neem een kijkje op de website. Bestellen kan via reserveren@bijdenonnen.nl! 

Hoeve Klein Zundert

Laat je lekker verwennen met een heerlijk ontbijtje van Hoeve Klein Zundert! De ontbijtdozen, vol met lekkers, worden vanaf 9:00u bij je thuis bezorgd! Voor wie liever wat later van lekkers wil genieten, zijn ook de inmiddels befaamde borreldozen van Hoeve Klein Zundert er natuurlijk in het Paasweekend! De borreldoos zoals je hem kent, aangevuld met lekkere Paashapjes! Bestellen kan via de bestellapp

De Tijd

Speciaal voor Pasen biedt Eetcafé De Tijd twee soorten hors-d'oeuvres aan voor thuis: hors-d'oeuvres de basis voor €9,95 per persoon en de hors-d'oeuvres de luxe voor €14,95 per persoon. Deze kunnen worden afgehaald op zaterdag 3 april tussen 12:00u en 17:00u. Zo heb je tijdens de paasdagen alles in huis om te genieten! Benieuwd wat er allemaal bij de hors-d'oeuvres zit? Neem dan een kijkje op de website, daar kun je ook direct bestellen!

De Moerse Bossen

Een Paasbrunch, high-tea of diner, waar je ook zin in hebt deze Pasen: De Moerse Bossen zorgt ervoor! Het complete paasmenu van De Moerse Bossen vind je op de website. Op eerste en tweede paasdag kunnen de brunch, high-tea en hors-d'oeuvres worden afgehaald vanaf 10:00u en het Paasmenu kan op deze dagen worden afgehaald vanaf 12:00u. Bestellen kan via 076-5977979 of info@demoersebossen.nl

Lokaal 104

Ook Lokaal 104 mag natuurlijk niet in dit lijstje ontbreken! Zij hebben een lekkere Paaslunch in petto, bestaande uit tomaten- of aspergesoep, een broodje ei-salade, sandwich carpaccio, clubsandwich, wrap zalm, smoske, fruitsalade, cheesecake, chocolademousse en apfelstrudel. En dat voor maar €16,75 per persoon! Naast de Paaslunch heeft Lokaal 104 ook een mooi Paasmenu, bestaande uit 4 gangen, samengesteld. Dit menu kost €30,75 per persoon. Bestellen doe je via bestel@lokaal104.nl.