Bois Douce

Molenstraat 180, Zundert

Bois Douce is een professionele schoonheidssalon en een winkel vol producten die uw schoonheid accentueren. Lees verder

Bois Douce is een professionele schoonheidssalon en een winkel vol producten die uw schoonheid accentueren. We geloven in persoonlijke schoonheid, want geen mens is hetzelfde. Kom gerust eens langs, zie onze openingstijden voor meer informatie.

We hebben ons gespecialiseerd in verschillende behandelingen. Naast traditionele schoonheidsbehandelingen lossen we ook al uw problemen op gebied van uiterlijk op. Veel voorkomende problemen zoals rimpels, gelaatsvlekken en afhangende ogen zijn snel verleden tijd. En zonder chirurgische ingrepen!

Omdat we uitgaan van uw eigen schoonheid maken we een persoonlijk behandelplan voor u. Dit behandelplan is aangepast aan uw wensen en bijvoorbeeld ook uw huidtype. Dankzij het behandelplan op maat gaat u na elke behandeling zelfverzekerd en stralend naar huis. Daarnaast is ook het wellness-effect van een behandeling een prima reden om naar Bois Douce te komen.

Wilt u meer informatie over een behandeling? Of heeft u andere vragen? Neem dan contact met ons op of loop eens bij ons binnen. Onze schoonheidsproducten bestelt u ook online in onze webshop.

Molenstraat 180, 4881 GG Zundert

Bent u de eigenaar van deze zaak?

Neem contact met ons op via info@stappen-shoppen.nl om het profiel aan te vullen met o.a. uw website, telefoonnummer, Facebook, openingstijden, omschrijving, faciliteiten, menukaart en acties.