Koop Lokaal: Zundertse Rwoombolle bij de Drive In van Arno IJsco!

Het is heerlijk weer voor een ijsje en ook die koop je natuurlijk lokaal! Bijvoorbeeld bij Arno IJsco aan de Rucphenseweg. Het is nu helaas niet toegestaan om ter plekke te genieten van een lekker ijsje, maar daar heeft Arno IJsco wat op verzonnen, namelijk een heuse Drive-In!

Zundertse Rwoombolle van Zundertse melk, een heerlijk ambachtelijk streekproduct!

Foto's: Arno IJsco

Arno IJsco is een eenvoudige opgezette ijssalon op kleine basis, gevestigd op het melkveebedrijf aan de Rucphenseweg 23. Je kunt er terecht voor heerlijk huisgemaakt roomijs gemaakt van Zundertse melk: de Zundertse Rwoombolle! Ook wordt er heerlijk sorbetijs gemaakt. Maar net als bij andere ondernemers is alles nu, in tijden van Coronacrisis, een beetje anders. IJsjes mogen nu niet meer ter plekke genuttigd worden, maar alleen worden meegenomen. Daarom is Arno IJsco nu omgetoverd tot Drive-In. Van auto's, fietsers tot tractoren, alles wat wielen heeft kan en mag veilig langskomen!

Foto: Arno IJsco

De ingang Drive-In van de Drive-In bevind zich op de oprit van Rucphenseweg 23. Je draait de oprit op en rijdt tussen de vlaggen door naar achteren. Daar geef je je bestelling door en kun je betalen (ook met pin). Hierna rijdt je iets verder, waar je bestelling in de auto gezet wordt of aan je wordt afgegeven. Langs de andere oprit kun je het erf weer veilig verlaten.

Foto: Arno IJsco

Omdat het op dit moment dus niet is toegestaan om het ijs ter plekke op te eten, wordt er enkel ijs verkocht in bakjes van 500ML. De keuze in smaken is heel uitgebreid: sorbetijs in de smaken citroen, aardbei, framboos & meloen en roomijs in de smaken vanille, chocolade, roomijs, Bastogne, karamel-zeezout, yoghurt amarena kers, yoghurt aardbei, witte chocolade, coco dream, tompouce, straciatella & kinderbueno! Per bakje betaal je €5, maar er geldt nu een aanbieding van drie bakjes voor €12,50!

Foto: Arno IJsco

De Drive-In van Arno IJsco is dit weekend (9 & 10 mei) op zaterdag & zondag geopend van 13:00u tot 18:00u. Voor openingstijden op latere momenten check je even de Facebookpagina! Vanaf 1 juni is er gelukkig weer iets meer toegestaan en daarom gaat Arno IJsco binnenkort weer bolletjes scheppen in hoorntjes of bakjes. Houd ook voor nieuws daarover de Facebookpagina goed in de gaten!

Wil jij als ondernemer ook jouw initiatief in de spotlight zetten? Laat het ons dan weten via zininzundert@pretzundert.nl!