Sneak Preview: LEUT Conceptstore!

Zundert heeft er vanaf 1 mei een nieuwe aanwinst bij! Leut Conceptstore opent namelijk de deuren in de Molenstraat! Wij mochten alvast even binnenkijken, kijk je met ons mee?

Wat een leutige winkel!

Leut is een winkel vol winkeltjes. De conceptstore biedt namelijk ruimte aan beginnende ondernemers, webwinkels, labels en hobbyisten om hun producten op een fysieke plek te verkopen. Bijna 30 ondernemers, zowel van binnen als buiten Zundert, hebben een plekje weten te bemachtigen in de winkel. Dertig ondernemers die allemaal iets anders aanbieden, dat resulteert natuurlijk in een heel divers aanbod. Leut heeft voor iedereen iets om blij van te worden!

Wie bij Leut binnenstapt wordt enthousiast verwelkomt door Nomi en Lotte, de gezichten achter Leut! Vorig jaar startten zij met het maken van ansichtkaarten, een lijn die uitgroeide tot een groot succes. Inmiddels zijn deze kaarten is diverse winkels in Nederland te verkrijgen. Zij ontdekten dat het vinden van verkooppunten voor je producten een behoorlijke uitdaging is. Daarom bieden zij nu andere ondernemers een podium in hun eigen conceptstore.

Het brede aanbod van Leut is een ware toevoeging op het bestaande winkelaanbod in Zundert. Wie op zoek is naar een cadeautje, maakt niet uit voor wie, zal gegarandeerd iets leuks vinden bij Leut! (Tip: volgende week Moederdag!)

Nieuwsgierig geworden? Ga snel een kijkje nemen in deze leutige winkel! Leut is vanaf zaterdag 1 mei geopend aan de Molenstraat 27a. Geopend op woensdag tot en met zondag!