Robustique

Oekelsestraat 7a, Rijsbergen

Robustique maakt al uw bloemwerk, zowel voor bedrijven als particulieren. Dit doen ze op bestelling vanuit het atelier te Rijsbergen. Lees verder

Robustique maakt al uw bloemwerk, zowel voor bedrijven als particulieren. Dit doen ze op bestelling vanuit het atelier te Rijsbergen.

Robustique is een vernieuwend en jong bedrijf dat het interieur in uw huis of bedrijfspand een vernieuwende en persoonlijke uitstraling geeft.

Robustique inspireert haar klanten door hen mee te nemen in hun passie voor natuurlijke materialen en kennis te laten maken met deze producten passend bij de stijl robuust en rustiek.

Robustique onderscheidt zich door goed te luisteren naar haar klanten, waar ligt de passie, wat heeft een bedrijf, huis of evenement nodig en waar is de klant naar op zoek. Robustique zoekt samen met de klant naar het perfecte plaatje.

Robustique verzorgt daarnaast ook complete arrangementen, zoals bruiswerk en rouwwerk. Robustique zal daarbij de tijd nemen om samen met de klant de juiste sfeer en uitstraling te creëren.

Robustique verzorgt workshops, dit kan op locatie in Zundert, in uw bedrijf of bij u thuis. Tijdens een workshop neemt Robustique u mee in de passie voor natuurlijke producten onder het genot van een hapje en drankje.

  • Rijsbergen
Oekelsestraat 7a, 4891 PE Rijsbergen

Bent u de eigenaar van deze zaak?

Neem contact met ons op via info@stappen-shoppen.nl om het profiel aan te vullen met o.a. uw website, telefoonnummer, Facebook, openingstijden, omschrijving, faciliteiten, menukaart en acties.