B&B Bij Lowieke

Vossenbergstraat 3, Klein Zundert

In het mooie buitengebied van Zundert, tussen de boomkwekerijen en boerderijen vind je B&B Bij Lowieke. De B&B bevindt zich in de boerenschuur achter de oude boerderij. Lees verder

In het mooie buitengebied van Zundert, tussen de boomkwekerijen en boerderijen vind je B&B Bij Lowieke. De B&B bevindt zich in de boerenschuur achter de oude boerderij. 

Op de begane grond zijn drie prachtige, ruime kamers gelegen met een eigen terras en uitzicht over het schitterende landschap. De hippe kamers zijn uitgerust met een eigen luxe badkamer en een heerlijke tweepersoons boxspring.

Ontbijten kan in een gezamenlijke ruimte, waar je kunt kiezen voor een eigen tafeltje of gezellig met andere gasten aan een lange eettafel. Bij mooi weer kan er ook ontbeten worden op het terras bij de kamer. Overdag en 's avonds mag er gebruik gemaakt worden van de gezamenlijke ruimte om spelletjes te spelen, te lezen of gezellig te borrelen met je kamergenoten of andere B&B gasten.

Vossenbergstraat 3, 4882 JG Klein Zundert

Bent u de eigenaar van deze zaak?

Neem contact met ons op via info@stappen-shoppen.nl om het profiel aan te vullen met o.a. uw website, telefoonnummer, Facebook, openingstijden, omschrijving, faciliteiten, menukaart en acties.