B&B de Moeren

B&B de Moeren beschikt over twee ruime tweepersoons slaapkamers met eigen badkamer (begane grond en verdieping), gerealiseerd in de schuur achter het woonhuis met een mooie uitkijk op de weilanden en bosrand. De gasten beschikken over een ruime entree (om eventueel fietsen te stallen), zithoek met kachel, aanrecht, koelkast, koffiezetapparaat, combi magnetron en waterkoker. Kinderstoel en kinderbedje zijn beschikbaar. Er zijn naast TV, radio en gratis wifi ook volop boeken, tijdschriften en spellen aanwezig. Er is een eigen terras en een grote achtertuin met meerdere zitjes. In het glazen bloemenhuis naast de schuur is het al vroeg fijn vertoeven in de eerste zonnestralen. Ook is er een ruime parkeerplaats en vanaf de oprit wandel of fiets je meteen de natuur in. Lees verder

B&B de Moeren beschikt over twee ruime tweepersoons slaapkamers met eigen badkamer (begane grond en verdieping), gerealiseerd in de schuur achter het woonhuis met een mooie uitkijk op de weilanden en bosrand. De gasten beschikken over een ruime entree (om eventueel fietsen te stallen), zithoek met kachel, aanrecht, koelkast, koffiezetapparaat, combi magnetron en waterkoker. Kinderstoel en kinderbedje zijn beschikbaar. Er zijn naast TV, radio en gratis wifi ook volop boeken, tijdschriften en spellen aanwezig. Er is een eigen terras en een grote achtertuin met meerdere zitjes. In het glazen bloemenhuis naast de schuur is het al vroeg fijn vertoeven in de eerste zonnestralen. Ook is er een ruime parkeerplaats en vanaf de oprit wandel of fiets je meteen de natuur in.

Bent u de eigenaar van deze zaak?

Neem contact met ons op via info@stappen-shoppen.nl om het profiel aan te vullen met o.a. uw website, telefoonnummer, Facebook, openingstijden, omschrijving, faciliteiten, menukaart en acties.