ZIN IN ZUNDERT

Ontdek het mooiste van Zundert!

Welkom terug in Zundert!

Goed nieuws voor onze ondernemers: winkels & terrassen mogen weer open! Vanaf woensdag 28 april kunnen we weer gaan shoppen bij onze favoriete winkels zonder vooraf een afspraak te maken en gaan genieten op de terrassen!

Genieten op de Zundertse terrassen!

De terrassen zijn weer geopend, dus het kan weer: genieten van een heerlijke lunch, borrel of vroeg diner op de terrassen van onze horeca! Na maanden van sluiting wil je vast overal weer een keer naar toe. Om je te helpen bij het maken van jouw terrasplanning een overzicht van alle terrassen waar je terecht kunt!

Agenda

Aankomende evenementen

Stappen & Shoppen Magazine 2024

Stappen & Shoppen Magazine zijn de stadsgidsen van Breda en regio de Baronie. Stappen Magazine is de meest volledige horecagids van de regio, met honderden restaurants, cafés en hotels. Shoppen Magazine is een zeer complete winkelgids met de mooiste winkelgebieden en de leukste winkels.

Wil je de magazines, en daarmee honderden pagina's aan leesplezier, thuis ontvangen? Voor slechts €10,00 worden beide magazines naar ieder adres in Nederland verzonden.

Lees hier meer en bestel de magazines

Zundert City App

Zundert City App geeft informatie over alles op het gebied van horeca, retail en cultuur in Zundert en de omliggende regio. Zo vind je met de app eenvoudig een restaurant, café of hotel, maar ook de leukste winkels en winkelgebieden of informatie over bezienswaardigheden, musea en evenementen.

Download de app gratis voor iPhone & Android! Winkel, horecazaak of evenement op laten nemen in app? Klik dan snel verder voor de mogelijkheden!

Lees meer over de app