ZIN IN ZUNDERT

Ontdek het mooiste van Zundert!

5 Events
deze week
208 Locaties in
Zin in Zundert
1 Vacatures in
Zin in Zundert
5x winkels voor je huis

Je huis een make-over geven? Er zijn genoeg winkels in Zundert waar je jezelf helemaal uit kunt leven op dit gebied!

Experienceblog: op bezoek bij de Zwarte Schuur in de Pannenhoef

In de Pannenhoef vind je 'de Zwarte Schuur' die gebouwd werd in 1916. Brabants Landschap heeft een buitenlokaal ingericht in de Zwarte Schuur. Van mei tot en met oktober is de Zwarte Schuur iedere derde zondag van de maand geopend. Zondag 20 oktober was de Zwarte Schuur voor het laatst geopend dit jaar. Wij namen er een kijkje!

5x speciaalbier in Zundert

Zundert en bier. Op de een of andere manier passen die twee gewoon perfect bij elkaar. Daarom maakten wij dan ook een lijstje met de 5 beste plekjes om een speciaalbiertje te drinken.

5x doen in november

De op een na laatste maand van het jaar is alweer aangebroken. Ook deze maand is er weer van alles te doen en te beleven in Zundert en haar 5 kernen! Wij hebben vijf echte musts in november voor je op een rijtje gezet!

Op zoek naar het verhaal van Klein Zundert & Achtmaal

Een groep studenten van Breda University gaat de komende maanden op zoek naar hét verhaal van Klein-Zundert en Achtmaal. Wat maakt de inwoners trots op hun dorp? Daar willen de studenten in de komende maanden graag achter komen!

Agenda

Aankomende evenementen
CultuurCentrum Zundert - De Schroef Micheline van Hautem en Erwin van Ligten: 'Zing, vecht, huil, bid...'

In ‘Zing, vecht, huil, bid…’ wordt het repertoire van Nederlands meest kleurrijke chansonnier in een vrouwelijk jasje gestoke...

MELDPL!CHT

De eerste (nu al) legendarische editie van MELDPL!ICHT Festival

Onder de Mast 4a, Zundert

Dag van de Inwoner

De gemeente Zundert zet zaterdag de deuren van het vernieuwde Raadhuis wijd open voor iedereen die in Zundert woont. Met De D...

Markt 1, Zundert

Stappen & Shoppen Magazine 2019

Stappen & Shoppen Magazine is dè stadsdgids van Breda en de Baronie. De twee magazines hebben ruim 800 pagina's en geven een overzicht van alles op het gebied van horeca, retail en cultuur. Ontdek de leukste winkels en winkelgebieden, de beste horeca en mooiste plekjes die je moet bezoeken. Voor slechts €7,95 kun je beide magazines ook thuis ontvangen (incl. verzendkosten).

Lees meer

Zundert City App

Zundert City App geeft informatie over alles op het gebied van horeca, retail en cultuur in Zundert en de omliggende regio. Zo vind je met de app eenvoudig een restaurant, café of hotel, maar ook de leukste winkels en winkelgebieden of informatie over bezienswaardigheden, musea en evenementen.

Download de app gratis voor iPhone & Android! Winkel, horecazaak of evenement op laten nemen in app? Klik dan snel verder voor de mogelijkheden!

Lees meer over de app