ZIN IN ZUNDERT

Ontdek het mooiste van Zundert!

3 Events
deze week
211 Locaties in
Zin in Zundert
1 Vacatures in
Zin in Zundert
Op pad met de boswachter

In deze serie spreken we verschillende boswachters over hun leven en hun passie voor het vak. In dit blog boswachters Bart Pörtzgen (35), Hugo Mos (37) en Rik Hogeling (32), werkzaam bij Brabants Landschap.

Steun de lokale ondernemers!

Alle horecagelegenheden zijn de komende weken gesloten. Winkels mogen vooralsnog gewoon open blijven, maar ook daar is de corona-crisis voelbaar. Zware tijden dus voor onze lokale ondernemers. Maar JIJ kunt helpen!

Op pad met de boswachter

In deze serie spreken we verschillende boswachters over hun leven en hun passie voor het vak. In dit eerste blog vertelt Miranda Fieret haar verhaal. Miranda begon in de zomer van 2018 aan haar functie als boswachter bij Natuurmonumenten. Haar route naar deze functie was ietwat onconventioneel, maar ze weet zeker dat ze nu op de juiste plek zit.

5x doen in maart

Er is weer een nieuwe maand aangebroken en dat betekent: nieuwe activiteiten! Je hoeft in maart zeker niet stil te zitten, er is weer van alles te doen en te beleven in de gemeente Zundert. In dit lijstje vijf tips die je volgens ons echt niet mag missen!

5x Streekproducten

Streekproducten zijn terug van weggeweest. We moeten niks meer hebben van al die zooi uit verre landen, liever gewoon van de boer aan het eind van de straat. Wij zijn gek op streekproducten en daarom hieronder 5 typisch Zundertse streekproducten.

Agenda

Aankomende evenementen
De Leeuwerik Tenniscentrum Vlooienmarkt

Gezellige vlooienmarkt in Tenniscentrum de Leeuwerik te Zundert!

Stappen & Shoppen Magazine 2019

Stappen & Shoppen Magazine is dè stadsdgids van Breda en de Baronie. De twee magazines hebben ruim 800 pagina's en geven een overzicht van alles op het gebied van horeca, retail en cultuur. Ontdek de leukste winkels en winkelgebieden, de beste horeca en mooiste plekjes die je moet bezoeken. Voor slechts €7,95 kun je beide magazines ook thuis ontvangen (incl. verzendkosten).

Lees meer

Zundert City App

Zundert City App geeft informatie over alles op het gebied van horeca, retail en cultuur in Zundert en de omliggende regio. Zo vind je met de app eenvoudig een restaurant, café of hotel, maar ook de leukste winkels en winkelgebieden of informatie over bezienswaardigheden, musea en evenementen.

Download de app gratis voor iPhone & Android! Winkel, horecazaak of evenement op laten nemen in app? Klik dan snel verder voor de mogelijkheden!

Lees meer over de app