The Natural Outdoor Plantstore - Lowgardens Nurseries

Maalbergenstraat 26, Wernhout

Als kwekerij van een diversiteit aan zeldzame en bijzondere plantensoorten is Lowgardens Nurseries & Consultancy een walhalla voor de plantenliefhebber. Lees verder

Als kwekerij van een diversiteit aan zeldzame en bijzondere plantensoorten is Lowgardens Nurseries & Consultancy een walhalla voor de plantenliefhebber. Prachtige kleuren, vormen en geuren verwelkomen u bij het binnenkomen. 

In de sfeervol ingerichte kwekerij staan van de vele soorten er steeds enkele exemplaren uitgestald, inclusief de benodigde uitleg op de kleine, leerzame informatieborden. Kortom, minder bekende en zeldzame soorten met sierwaarde en vaak ook gebruikswaarde, zoals eetbaar, medicinaal, insecten- of vogellokkers en nog veel meer.

Onder het genot van een bakje kruidenkoffie of -thee kunt u ook een kijkje nemen in het kleine maar rijk gevulde Botanisch Atelier. Hier is het complexe plantenrijk vereeuwigd in botanische kunstwerken en te bewonderen in de doorlopende expositie.

Lowgardens Nurseries & Consultancy is geopend op vrijdag tot en met zondag, van 10 tot 17 uur.


Maalbergenstraat 26, 4884 MT Wernhout

Bent u de eigenaar van deze zaak?

Neem contact met ons op via info@stappen-shoppen.nl om het profiel aan te vullen met o.a. uw website, telefoonnummer, Facebook, openingstijden, omschrijving, faciliteiten, menukaart en acties.