5x alles voor je tuin in Zundert

Het najaar is een ideale periode om allerlei vaste planten, sierheesters, struiken en bomen aan te planten. Ga jij aan de slag in je tuin? Dan zijn deze vijf winkels zeker een bezoekje waard!

heb jij groene vingers?

Lowgardens Nurseries & Consultancy


Als kwekerij van een diversiteit aan zeldzame en bijzondere plantensoorten is Lowgardens Nurseries & Consultancy een walhalla voor de plantenliefhebber. In de sfeervol ingerichte kwekerij staan van de vele soorten steeds enkele exemplaren uitgestald, inclusief de benodigde uitleg op de kleine informatieborden. Onder het genot van een bakje kruidenkoffie of -thee kun je ook een kijkje nemen in het kleine maar rijk gevulde Botanisch Atelier!

Tuincentrum De Bosrand


Levend groen is het hart van Tuincentrum De Bosrand met tuinplanten, bamboe, struiken, heesters, bomen, siergrassen, bodembedekkers en seizoensproducten. De Bosrand heeft een ruim aanbod van zowel vaste planten als parkplanten. Door dagelijks rechtstreeks in te kopen op bloemenveilingen en doordat ze beschikken over eigen kwekerijen, kunnen zij je altijd een zeer uitgebreid assortiment aan tuinplanten aanbieden!

Plantenkwekerij De Plantage


De Plantage is gespecialiseerd in tuinplanten uit eigen kwekerij. Doordat de planten rechtstreeks van de kweker komen, kan De Plantage ze tegen concurrerende prijzen aanbieden. Grotere aantallen planten nodig? Dan doet De Plantage graag een vrijblijvend prijsvoorstel!

Boerenbond Zundert & Rijsbergen


Boerenbond is de expert op het gebied van tuin, buitenleven en dieren. Wanneer je aan de slag gaat in de tuin heb je natuurlijk niet alleen planten nodig, maar ook de juiste tuingereedschappen en werkkleding. Daarvoor ben je bij de Boerenbond aan het juiste adres: bij Boerenbond shop je alles voor je tuin, buitenleven, klussen en dieren. 

CLTV Winkel


In de winkel van CLTV vind je allerhande producten voor land- en tuinbouw, zoals schoeisel & kleding, diervoeders, gewasbescherming, persoonlijke bescherming, afrasteringsmaterialen, tuinproducten, ijzerwaren, seizoensartikelen, gazon onderhoud en huishoudelijke artikelen. Voor wie in de tuin aan de slag gaat is in de winkel van CLTV dan ook aan het juiste adres, ze geven je er ook graag advies over de producten die je nodig hebt!