Herberg ’t Pannehûske genomineerd voor Brabant Gastvrijheid Award 2019

De Brabant Gastvrijheid Award is vorig jaar in het leven geroepen om de meest gastvrije locaties van Brabant het podium te geven dat ze verdienen. Op maandag 9 september werden van de 135 deelnemers de 10 genomineerden bekend gemaakt, Herberg ’t Pannehûske is daar een van.


De verkiezing wordt door VisitBrabant in samenwerking met Omroep Brabant en andere Brabantse partners georganiseerd. Iedereen met een locatie in de horeca- en/of recreatiebranche in Brabant die eten, drinken, ontspanning, vermaak en/of verblijf biedt, en bezoekbaar is voor consumenten, kon zich inschrijven. Maar liefst 135 locaties hebben dit gedaan.

Top 10

Herberg ’t Pannehûske is dus, samen met nog negen andere organisaties, genomineerd voor deze award. In de komende maanden beoordelen mystery bezoekers de tien genomineerden in de praktijk. Ook kan er gestemd worden door het publiek op hun favoriete locatie. De vakjury bepaalt aan de hand van de uitkomsten van het mystery bezoek, het aantal publieksstemmen én de beoordelingen uit de eerste fase wie de Brabantse Gastvrijheid Award 2019 op 19 november a.s. in ontvangst mag nemen als meest gastvrije locatie van NoordBrabant.

Vereerd

Wil Nouws, eigenaar van Herberg ’t Pannehûske, is vereerd dat zijn locatie in de top tien is beland. ‘Het is geweldig dat we hiervoor gekozen zijn. We doen keihard ons best om onze gasten een top-beleving te geven en wij zetten onze gasten altijd op de eerste plaats. Het betekent veel voor ons dat dat ook is opgemerkt.’

Stemmen op je favoriete locatie kan tot en met 27 oktober via VisitBrabant.

Tekst: Tess Mutsters