Jong Zundert bijna klaar voor Kindercorso

Op zondag 15 september, twee weken na Corso Zundert, is het aan de jongste inwoners van Zundert tijd om hun eigen creaties aan het publiek te laten zien. Tijdens het kindercorso trekken bijna 800 deelnemers met in totaal 196 wagentjes door de Zundertse straten. Het belooft weer een bonte en kleurrijke stoet te worden!

Met bijna 800 deelnemers wordt wel duidelijk dat het corso erg leeft onder de jeugd

Optocht

Het langste corso ter wereld zal op de 3e zondag van september om 13:30u vertrekken vanaf het CLTV-terrein. Via de Lijsterstraat – Nachtegaalstraat – Prinsenplein – Prinsenstraat – Molenstraat – Markt - Elisabethlaan – Willaert – Burg. Manderslaan – Wildertsedijk en Molenstraat trekt de optocht door Zundert.

Kermis

Eenmaal terug op het veilingterrein worden de creaties direct gesloopt. Maar niet getreurd, daarna barst het feest los! Niet alleen kunnen de kinderen losgaan tijdens de disco, dit jaar zal er een heuse kermis zijn waar alle deelnemers een aantal ritjes gratis mogen maken! Natuurlijk is er, voor andere kinderen en voor wie nog een ritje wil maken, de mogelijkheid betalend gebruik te maken van de attracties.

Goed weer

De weersvoorspellingen zien er goed uit, daarom is er voor gekozen om het complete programma deze dag buiten te laten plaatsvinden. Entree voor de optocht is gratis.