Koop Lokaal: coronaproof naar de kapper bij ID Coiffures!

Yes! Vanaf maandag 11 mei mogen we weer naar de kapper! Vanaf dan zijn dan ook de deuren van ID Coiffures weer geopend. In de kapsalon zijn verschillende maatregelen getroffen, zodat het voor iedereen veilig is om weer naar de kapper te gaan. ID Coiffures zorgt goed voor de gezondheid van werknemers en klanten!

Van harte welkom, maar alleen als je gezond bent!

Het team van ID Coiffures staat te popelen om weer te beginnen! Wel zijn er diverse maatregelen en regels om ervoor te zorgen dat niemand besmet raakt in de kapsalon. Je bent van harte welkom bij ID Coiffures, maar alleen als je vooraf een afspraak maakt. Een afspraak maken kan door te bellen naar het nummer 076-5973460. Bij het maken van een afspraak vraagt ID Coiffures of je geen klachten hebt, ben daarover eerlijk en kom niet naar de kapsalon als je niet fit bent. 

(Foto gemaakt nog voor de Coronacrisis)

Bij binnenkomst is er de mogelijkheid om je handen te ontsmetten. In de kapsalon wordt alles regelmatig, in ieder geval na iedere behandeling, gedesinfecteerd, iedere klant krijgt een schone kapmantel en het team van ID Coiffures draagt mondkapjes en werkt zoveel mogelijk met handschoenen aan. Ook wordt er zo veel als mogelijk 1,5 meter afstand van elkaar gehouden. De kapsalon van ID Coiffures is erg ruim, dus voor het houden van afstand is voldoende ruimte. Tussen de kapstoelen zit veel ruimte en ook in de wachtruimte staan de stoelen 1,5 meter uit elkaar. Om de drukte in de wachtruimte zo minimaal mogelijk te houden vraagt ID Coiffures om je stipt te houden aan het tijdstip van je afspraak. De lectuur moeten we wel even missen bij de kapper, maar na weken sluiting is er vast genoeg om met de kapper/kapster over bij te praten!

(Foto gemaakt nog voor de Coronacrisis)

Wil jij als ondernemer ook jouw initiatief in de spotlight zetten? Laat het ons dan weten via zininzundert@pretzundert.nl!