Koop Lokaal: diverse activiteiten bij 't Pannehûske!

Wat is er fijner dan met dit heerlijke weer een lekkere ronde door het bos te wandelen? Ook op de Oude Buisse Heide is het nu heerlijk toeven. Daarna nog even genieten op het terras van 't Pannehûske kan nu helaas nog even niet, maar 't Pannehûske biedt ook nu leuke activiteiten in het bos!

Ontdek de Oude Buisse Heide!

Foto: Natuurmonumenten

Een van de activiteiten waarmee je op actieve wijze het gebied rondom 't Pannehûske kunt ontdekken is GPS-tocht "De Van Gogh Schilderijenroof". Tijdens het transport naar Zundert is het schilderij van Van Gogh gestolen. Er is direct een grote klopjacht georganiseerd om het geroofde schilderij op te sporen. Tijdens deze klopjacht treed je letterlijk in de voetsporen van Vincent van Gogh op de Buisse Heide. Met behulp van de GPS, je ogen, oren en neus los je raadsels op om zo het gebied waar het gestolen schilderij is verstopt in kaart te brengen en de dader te ontmaskeren. Deze tocht is geschikt voor (de wat oudere) kinderen en volwassenen en kost €30 voor 6 personen.

Foto: Herberg 't Pannehûske

Een andere, zeer populaire, activiteit is de steptocht, waarbij je op stoere bossteps door de bossen, over het zandpad, van de heuvels af en door de plassen crosst. De steptochten zijn geschikt voor iedereen vanaf 12 jaar en kosten €6 per persoon. Lijken deze activiteiten je wel wat? Neem dan contact op met 't Pannehûske via info@pannehuske.nl, 076-5985248 of Facebook en boek snel jouw tocht!

Na afloop kun je nu dan wel niet lekker plaatsnemen op het terras, maar 't Pannehûske zorgt toch graag voor een dorstlesser of verkoeling. Je kunt er namelijk koffie, frisjes en allerlei ijsjes To Go halen! Liever gewoon wandelen of fietsen in de omgeving? Dan kun je bij 't Pannehûske ook terecht voor informatie over de vele fiets- en wandelroutes in en rond het gebied!