Koop Lokaal: persoonlijk woon- & kleuradvies bij Dictus Verf en Interieur

Ben je na al dat thuiszitten wel een beetje uitgekeken op je interieur? Of heb je net een huis gekocht en ben je volop aan het klussen? Bij Dictus Verf en Interieur helpen ze je graag met adviezen en inspiratie voor je interieur!

Persoonlijk woon- & kleuradvies!

Hanneke Dictus en haar team heten je van harte welkom in de ruime winkel, waar ze alles hebben op het gebied van vloeren, raamdecoratie, gordijnen, verf & behang. Of je nu bezig bent met een nieuw huis, verbouwplannen hebt, een fijne thuiswerk-plek wil inrichten of insecten buiten wil houden met horren, bij Dictus Verf en Interieur helpen ze je graag!

In deze periode werken ze bij Dictus Verf en Interieur graag op afspraak, zodat ze goed de tijd kunnen nemen om je te voorzien van een persoonlijk advies en jij de ruimte hebt om veilig te winkelen. Een afspraak maken kan door te bellen naar 076-5972424, te appen naar 06-46097054 of een mailtje te sturen naar hanneke@dictusverfeninterieur.nl.

Wil jij als ondernemer ook jouw initiatief in de spotlight zetten? Laat het ons dan weten via zininzundert@pretzundert.nl!