Vaderdag pakketten bij Urban Bozz

Het is bijna vaderdag, dus tijd om een cadeau te scoren waarmee je jouw vader of andere belangrijke man kunt verrassen. Een tof vaderdag-cadeau koop je natuurlijk lokaal, daarom heeft Urban Bozz in samenwerking met een aantal andere lokale ondernemers een aantal hele toffe vaderdag pakketten samengesteld!

Support your locals!

Foto: Urban Bozz

Urban Bozz slaat bij het aanbieden van de vaderdag pakketten de handen ineen met andere locale ondernemers. Zo zijn er pakketten met een borreldoos van Hoeve Klein Zundert, bieren van Drankenhandel Van Sundert uit Chaam en producten & cadeaubonnen van Barbier Kurt. Met het kopen van een vaderdag pakket geef je niet alleen je vader een welverdiend en tof cadeau, maar support je dus ook nog meerdere lokale ondernemers!

Foto: Urban Bozz

De cadeaupakketten zijn te bestellen op de website van Urban Bozz. De keuze is reuze, er zijn namelijk wel 20 pakketten samengesteld waaruit je kunt kiezen. Vanaf vrijdagmiddag 19 juni zijn de cadeaupakketten af te halen bij Urban Bozz in Klein Zundert, de winkel van Urban Bozz in de Houtmarktpassage in Breda of bij Drankenhandel Van Sundert in Chaam. Kies je voor een pakket met borreldoos van Hoeve Klein Zundert? Dan kun je deze afhalen op zondag 21 juni vanaf 10:00u bij Hoeve Klein Zundert.

Foto: Urban Bozz