Ons West Brabant organiseert open dag

Streekomroep Ons West Brabant organiseert aanstaande zaterdag 18 januari een open dag. Tijdens deze dag krijgt iedere geïnteresseerde tussen 10:00 uur en 16:00 uur de kans om een kijkje te nemen achter de schermen van de omroep in het pand aan de Bosschendijk 187a in Oudenbosch.

Kijkje in de keuken bij de streekomroep

Sinds 1 augustus 2017 zijn de streekomroepen uit de gemeenten Zundert (ROStv), Etten-Leur (LocalFM), Halderberge (RTV Halderberge) en Moerdijk (RTVM) verenigd in één streekomroep: Ons West Brabant. Ons West Brabant voorziet deze 4 gemeenten van verslaglegging van informatie over lokale gebeurtenissen en programma's via radio, tv, internet en social media.

Tijdens de open dag worden doorlopen live radioprogramma's gemaakt in de radiostudio's. In de tv-studio vindt om 11:00 u en om 14:00u een opname van een interactief programma plaats. Buiten die tijden is het mogelijk om een kijkje te nemen achter te schermen bij het maken van een tv-programma.

Bij Ons West Brabant worden programma's voor en door West-Brabanders gemaakt. De omroep is nog op zoek naar nieuwe vrijwilligers die mee willen werken aan het maken van programma's op de verschillende kanalen van de omroep, zoals camera-mensen, editors, producenten, radiopresentatoren en technici. Ben jij geïnteresseerd in de regio en wil je jezelf verbreden met kennis op het gebied van radio, tv of internet? Tijdens de opendag kun je je aanmelden als vrijwilliger!