Op zoek naar het verhaal van Klein Zundert & Achtmaal

Een groep studenten van Breda University gaat de komende maanden op zoek naar hét verhaal van Klein-Zundert en Achtmaal. Wat maakt de inwoners trots op hun dorp? Daar willen de studenten in de komende maanden graag achter komen!

DEEL JOUW VERHAAL!

Groots Klein Zundert
Studenten Ashley, Joël, Bogac & Martijn gaan aan de slag met storytelling in Klein Zundert. "Waar Klein groots in kan zijn", dat is wat zij willen ontdekken. Zij zijn op zoek naar hét verhaal van Klein-Zundert en daarvoor hebben ze de inwoners nodig! Ben of ken jij iemand die mooie verhalen kan vertellen over het dorp en diens geschiedenis, neem dan snel contact op met de studenten via de mail of social media! Zo zorgen we er samen voor dat het verhaal van Klein-Zundert verteld wordt!

Trots op Achtmaal
Kimberly, Fleur, Joël en Marilou gaan op zoek naar het verhaal van Achtmaal, waar bewoners begaan zijn met elkaar, ons kent ons en ouderwetse gezelligheid. Trots zijn op Achtmaal doe je niet alleen. Trots zijn op Achtmaal doe je samen! Daarom nodigen deze studenten de inwoners uit om hun verhalen en dromen over het dorp te delen. Zij hebben jou nodig om het verhaal van Achtmaal te achterhalen! Heb je een verhaal om te delen? Neem dan contact met ze op via mail of social media!

De Parels van Rijsbergen
Vorig jaar ging een aantal studenten, eveneens van Breda University, op zoek naar de Parels van Rijsbergen. Begin dit jaar presenteerden zij de vijf parels van Rijsbergen en kwamen zij met een aantal aanbevelingen, waaronder de realisatie van een sfeerplein met elementen die gekoppeld zijn aan de parels. Studenten Technische Bedrijfskunde van Avans Hogeschool in Tilburg presenteerden onlangs 20 ontwerpen voor een speeltoestel voor dit sfeerplein. Deze studenten gaan nu aan de slag met het maken van prototypes van de speeltoestellen, welke in januari klaar zullen zijn!