Theaterseizoen 2019-2020 van start

Stichting CultuurCentrum Zundert presenteert in de periode september t/m juni een boeiend theaterprogramma. Professionele voorstellingen worden afgewisseld met lokale producties, die nauwelijks onderdoen voor de professionele voorstellingen. Het theaterseizoen 2019-2020 kent weer een mooie programmering.

WAT IS GELUK CONCREET? WAARVAN WORDEN WE GELUKKIGER?

HEDEN, VERLEDEN EN TOEKOMST

Op zaterdag 28 september trapt Willem Vermandere het seizoen af met 'Heden, verleden en toekomst'. Willem Vermandere is filosoof, zanger/verteller, maar ook beeldhouwer, schilder en schrijver. Hij kan als geen ander liedjes over het leven, personen, gebeurtenissen en de maatschappij op een conférence-achtige manier en met een unieke mimiek aan elkaar breien.

BRUCE SPRINGSTEEN TRIBUTE

The Boss Brothers is dé Nederlandse Bruce Springsteen tributeband die concerten van 'The Boss' tot in perfecte nastreeft. Met hun authentieke podiumact spelen zijn, ook op verzoek, vele Springsteen-klassiekers voor iedere liefhebber en diehard-fan.

CAMERETTEN FESTIVAL

Na het succes van vorig jaar staan de finalisten van het Cameretten festival wederom op de planken in Zundert. Ongemakkelijke sketches, herkenbare typetjes en hilarische grappen: tijdens de finalistentour komt er van alles voorbij. Cabaretiers die eerder het Cameretten festival wonnen zijn onder anderen Brigitee Kaandorp, Plien en Bianca, Theo Maassen, Marc-Marie Huijbregts en Patrick Laureij.

MASTERCLASS GELUK

In deze inmiddels uitverkochte voorstelling van Guido Weijers komen uitdagende quotes, sterke anekdotes en korte verhalen voorbij en laat Guido zien wat ons gelukkig maakt en hoe we ons geluk kunnen beïnvloeden. Guido blijft ver weg van zweverig gedoe en belicht de wetenschappelijke kant van geluk.

GULZIG

Het is tijd voor de derde landelijke show van Rob Scheepers. Geen hoofdzonde is Rob vreemd. Rob is gulzig. Want waarom tevreden zijn? Hij wil meer likes, meer qualitytime, meer optredens, meer borrelnootjes, meer schermtijd, meer borsthaar, meer bezoekers en meer geld. Gewoon meer, meer, meer.....van alles! Waarom? Om indruk te maken. Op iedereen die hij kent en niet kent. Maar wie wil dat nou niet?

VRIJHEID VAN DENKEN EN DOEN

Vrijheid van denken en doen is de buitengewoon indrukwekkende voorstelling van Arjan Erkel over zijn ontvoering in Dagestan. Over 607 bange dagen ontbering en onzekerheid. Over de weg van hoop, moed en kracht naar (innerlijke) vrijheid. Het theaterprogramma wordt gelardeerd met muziek die Arjan Erkel hielp om Oerend Hard verder te gaan. Hij raakt je.

Zo maar een greep uit het uitgebreide programma. Het volledige programma vind je in onze agenda