Hanneke Dictus Thuis in mooi wonen

Molenstraat 30, Zundert

Hanneke Dictus Thuisin Mooi Wonen is een speciaalzaak in verf, behang, gordijnen, raamdecoratie, vloeren,interieuradvies en ontwerp. Eigen parkeergelegenheid via Beukenlaan. Lees verder

In onze winkel hebben we alles op het gebied van vloeren, raamdecoratie, gordijnen, verf & behang. Zelf geen tijd of handigheid om er mee aan de slag te gaan? Geen nood, wij helpen je graag! Onze eigen vakmensen adviseren, leggen, plaatsen, monteren, onderhouden en geven optimale service. Ons geheim? Afspraak is afspraak! Wij komen op tijd met de juiste materialen en mensen en leveren iedere klus op tijd op. Ook service en garantie is bij ons in goede handen.

Thuisin verrast u niet alleen met een lekker kopje koffie, maar ook met ons vakmanschap zodat u zich direct thuis voelt met onze unieke en veelzijdige aanpak!
Ook hiervoor bent u bij ons aan het juiste adres. Wij staan voor u klaar! Niet alleen adviseren wij u in onze winkel het juiste product. Wij komen graag bij u langs voor advies aan huis. Vanzelfsprekend is het mogelijk om van onze meetdienst gebruik te maken en de montage/installatie of het leggen aan ons uit te besteden.

  • Doe het zelf, Lifestyle, Wonen
  • Flexa, Sikkens, Sigma, LOOKin, Histor, Sunway, Bece, Thuisin, Multisol, Desso, Parade, Bonaparte, Tapijt, Gordijnen, Kobe, Eijffinger, Your edition, Artex, Vriesco, Thuisin, Inside, Moduleo, Mflor, Douwes dekker, Pvc, Behang, Arte, Hookeonwalls, Eijffinger, Elitis, Voca, Rebelwalls, Interieuradvies, Interieurontwerp
  • Cash, Maestro