Tags: woonaccessoires, accessoires , wonen, Lifestyle

5x winkels voor je huis

Nu het weer wat kouder en natter wordt buiten, zitten we liever lekker warm met een kop thee of koffie op de bank. Maar ook binnen is er genoeg te doen. Geef je huis bijvoorbeeld een make-over, er zijn genoeg winkels in Zundert waar je jezelf helemaal uit kunt leven op dit gebied.

HANNEKE DICTUS THUIS IN MOOI WONEN

Deze winkel heeft alles op het gebied van vloeren, raamdecoratie, gordijnen, verf & behang. Zit je toch liever rustig op de bank of heb je eigenlijk geen tijd om zelf aan de slag te gaan? Dat is voor Hanneke Dictus Thuis in Mooi Wonen geen probleem. De winkel heeft namelijk meer dan genoeg vakmensen in dienst om het kluswerk voor je over te nemen.

Teak en Wood Teakmeubelen

Op zoek naar nieuwe, speciale meubels? Dan ben je bij Teak en Wood Teakmeubelen aan het juiste adres. De winkel maakt alle meubelen van 100 jaar oude teak uit Indonesië. Ook kun je meubels op maat laten maken en zelf samen stellen. Naast teakhouten meubels heeft de winkel nog veel meer meubels en woonaccessoires om je huis helemaal mee op te knappen.

Tuincentrum de Bosrand

Bij de Bosrand kun je niet alleen een mooie, grote variatie aan kamerplanten vinden om je huis mee op te pimpen. De Bosrand heeft ook een flink woongedeelte, waar je allerlei mooie spulletjes kunt vinden om je huis mee in te richten. Zeker nu Kerstmis er weer aankomt is het echt de moeite om er een keertje te gaan kijken, want de winkel heeft een enorme kerstafdeling.

Anton van der Heijden Schilderwerken & Interieurs

Dit schildersbedrijf bestaat al vanaf 1900. Heb je advies nodig over je interieur of over een bepaalde kleur? Dan ben je hier op het juiste adres. Anton van der Heijden Schilderwerken & Interieurs heeft een hoop unieke kleuren die naar eigen receptuur worden gemaakt.

Deco Home de Verfmolen

De naam zegt het al: Deco Home de Verfmolen heeft een hoop verf. Buiten verf heeft de winkel ook een mooi aanbod aan behang, raamdecoratie, vloeren en woonaccessoires. Kortom: alles wat je nodig hebt om je huis mee op te leuken.

Door Tess Mutsters